« Takaisin

Avoin taiteilijahaku on käynnissä Kontioniemen kouluun ja päättyy 9.11.2018

Avoin taiteilijahaku on käynnissä Kontioniemen kouluun ja päättyy 9.11.2018

Kontioniemen uuden kyläkoulun taidehankinnat toteutetaan taiteilijoille suunnattuna portfoliohakuna. Hakuun voivat osallistua Pohjois-Karjalassa asuvat ja työskentelevät ammattitaiteilijat.
Teoksia etsitään ensisijaisesti koulurakennuksen pitkään käytävätilaa.

HAKUMENETTELY
Haku toteutetaan portfoliohakuna. Ensimmäisessä vaiheessa hakijan ei tarvitse toimittaa tilaan tehtyjä suunnitelmia, vaan kuvia ja tietoa omista valmiista teoksistaan, joiden katsoo sopivan kohteeseen. Teosten toteuttamistapa on akustiikka elementit (Mood Acoustic Elements) joko 4 tai 5 kpl koko 2470x1860x39mm tai koko 1875x1860x39mm.  Portfoliohaun perusteella valitaan taiteilija, jonka kanssa neuvotellaan jatkosuunnitelmista ja teosten tilaamisesta. Taiteilijapalkkio on 3000€, joka kattaa taiteilijan työn ja matkakustannukset. Teosten toteuttamiskustannukset ovat erilliset.  

Toimitettavassa portfoliossa tulee olla korkeintaan kymmenen (10) kuvaa teoksista kahdelle A4 paperille sovitettuna sekä enintään yhden A4:n mittainen tiivistelmä hakijan taiteellisesta työstä sekä ansioluettelo. Tiedostojen enimmäiskoko saa olla yhteensä 10 megatavua ja ne on suositeltavaa lähettää pdf-muodossa. Lähetä materiaali osoitteeseen kristiina.isaksson@kontiolahti.fi . Vain tähän osoitteeseen toimitettu materiaali otetaan haussa huomioon. Haku on auki 9.11 klo 16.00 saakka.

Uuden modernin kyläkoulun avaraan sisätilaan sijoitettavan taideteoksen toivotaan huomioivan koulun, sen käyttäjien ja sidosryhmien vahva luontosidonnaisuus ja koulurakennuksen fyysinen sijainti Kontiolahden kunnassa.
Lisätietoja taiteen sijoituskohteesta ja kuvia löytyy tästä–linkistä.