« Takaisin

Joensuun seudun joukkoliikenteessä on muutoksia 8.8. alkaen

Joensuun seudun joukkoliikenteessä on muutoksia 8.8. alkaen

Joensuun keskustan rakennustyöt ovat edenneet siten, että bussien lähtöpysäkit ovat siirtyneet jo heinäkuussa pääosin Koskikadulle. Jojo-linjojen 1, 2, 2M ja 5 lähtöpysäkki Rantakylän ja Raatekankaan suuntaan on kuitenkin Kirkkokadulla.

Linja 3 lähtöpysäkki Penttilän ja Petäikkölän suuntaan siirtyy 8.8. alkaen lähemmäs Kauppakatua, samalle pysäkille linjan 4 keskusta–Kulho kanssa (Koskikatu I).

Tarkista pysäkkisi keskustan pysäkkikartasta.

Jojo-liikenteen aikataulut ja reitit

Linja 3 Petäikkölä–Vehkalahti–Penttilä–keskusta–Noljakka–Onttola
• 4.6.2018 alkaen on lauantaisin ja sunnuntaisin käyty myös Kydössä. Reitti on jatkunut myös Petäikkölästä Karhunmäkeen saakka. Jatkossa linjan päätepiste on viikonloppuisin Kouvonkadun kiertoliittymässä. Vuorot lähtevät joka toinen tunti.

Linja 4 Kulho–Karsikko–keskusta–Multimäki
• Iltapäivän lähtöaikoja klo 12 eteenpäin on tarkastettu vastaamaan Karsikon koulun päättymisaikoja.

Kontiolahden linjat
•Ei muutoksia.

Aikataulujen saatavuus

Painetun aikatauluvihkon voi ostaa Carelicumin palvelupisteestä, Koskikatu 5 tai Jojo-busseista hintaan 1 €. Aikatauluvihkon pdf-versio on jo katsottavissa ja tulostettavissa netissä osoitteessa www.joensuu.fi/jojo.

Vilkkaimmille pysäkeille toimitetaan aikataulutietoa talviaikataulukauden alkaessa 8.8. Pysäkeille ei saada tällä hetkellä pysäkkikohtaisia aikatauluja vaan aikataulut ovat linjojen päätepisteiden ja keskustan pysäkin lähtöaikoja.

Keskusta-alueen uudet, sähköiset aikataulunäytöt otetaan käyttöön myöhemmin syksyllä. Myös Waltti-matkakorttien lataamiseen on tulossa syksyllä kaksi automaattia, jotka sijoitetaan Joensuun pääkirjastoon ja Ison Myyn kauppakäytävälle.

PÄIVITETTY 15.8.: Huomaathan, että painetussa aikataulussa on huomattu virhe, joka liittyy Kontioniemen vaihtoyhteyksiin. Netissä olevassa aikatauluvihkossa virhe on korjattu.

Tutustu lisää

Jojo-reittihakupalvelusta ovat löydettävissä pysäkkikohtaiset, arvioidut pysäkkiajat.

Tasarahakampanja vaihtuu Hilja-lipuksi

Tasarahakampanja muuttuu Hilja-lipuksi aikataulukauden vaihtuessa. Hilja-lippu on käytössä maanantaista perjantaihin klo 10–14 ja klo 18 jälkeen sekä lauantai- ja sunnuntai-liikenteissä koko päivän eli ns. hiljaisena aikana.

Hilja-lipun hinnat:

Vyöhykkeet    Hinta
A, B, C            2,00 €
AB, BC           3,00 €
ABC                4,00 €

Hinnoittelu ei ole riippuvainen ikäryhmästä. Hilja-lippu maksetaan edelleen bussissa käteisellä, mutta sen voi hankkia myös mobiililippuna. Hilja-lippu ei ole käytössä kutsu-liikenteenä toimivassa Noutopoika-liikenteessä.

Joensuun keskustan pysäkkikartta