« Takaisin

Puuartisti Oy on Kontiolahden Vuoden innostava yritys

Puuartisti Oy on Kontiolahden Vuoden innostava yritys

Kontiolahden Vuoden innostavaksi yritykseksi on valittu uniikkeja puutuotteita tekevä Puuartisti Oy. Yritys täyttää palkinnon kriteerit prikulleen. Puuartisti on rohkeasti ja nopeasti kasvattanut liiketoimintaansa ja brändännyt itsensä hyvin.

– Yritys toimii perinteisellä puusepän alalla näyttäen erinomaista esimerkkiä siitä, että mikä tahansa ala voi uusiutua ja kehittää toimintaansa merkittävällä tavalla innostaen muita mukaansa, Kontiolahden Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Annu Ahonen avaa valintaa.

Yritys on saavuttanut kansainvälistä mediajulkisuutta ja luonut edelleen positiivista kuntakuvaa Kontiolahdelle. Yhteistyö kunnan ja yrityksen välillä on ollut monipuolista, joustavaa ja ratkaisukeskeistä.

– Kyllähän tällainen tunnustus hymyilyttää ja vahvistaa uskoa siihen, että olemme oikealla tiellä. Palkinto tuli kivaan saumaan, ikään kuin pisteenä i:n päälle, kun saimme juuri verstaan laajennuksen valmiiksi, Puuartisti Oy:n luova johtaja Miikka Kotilainen sanoo.

Kotilaisen mukaan palkinto antaa voimaa jatkaa eteenpäin kohti uusia tavoitteita ja unelmia. Puuartistin yksi haaveista on olla "Suomen paras puusepänverstas", jota kohti yrityksessä lähdetään uudella vaihteella.

– Aiomme jatkossakin pitää ääntä toiminnastamme Kontiolahdella. Se, että lähdimme puuseppäbisnekseen vähän erilaisella tulokulmalla tarinoita kertovana puuseppänä, on herättänyt ihmisissä mukavaa vastakaikua. Kontiolahdella ja Joensuun seudulla yleensäkin on kannustava ilmapiiri yrittää, eikä meillä ole tarvetta lähteä täältä mihinkään, vaikka projektit meitä myös muualle vievätkin. Kunta on tukenut ja innostanut meitä omalta osaltaan käytännön asioissa, Kotilainen kiittelee.

Vuoden innostava yritys -palkinto jaettiin nyt toista kertaa. Viime vuonna palkinnon sai Valoparta Oy.