« Takaisin

Vaikuta juuri avatun vuosikartan lopulliseen muotoon

Vaikuta juuri avatun vuosikartan lopulliseen muotoon

Kontiolahden kunnan nettisivuille avatusta vuosikartasta toivotaan palautetta. Vuosikartta sisältää tietoa Kontiolahdella järjestettävistä tapahtumista ja teemapäivistä. Vuosikartasta kerätään käyttäjien kokemuksia niin teknisistä ominaisuuksista, käytettävyydestä kuin sisällöstäkin. Vuosikartan lopullinen muoto rakentuu annetun palautteen mukaan.

Palautteita ja ehdotuksia lisättävistä tiedoista voi ilmoittaa vapaaehtoistyön koordinaattori Seija Örnille sähköpostitse osoitteeseen seija.orn@kontiolahti.fi tai viestintäsihteeri Niina Rintalalle niina.rintala@kontiolahti.fi tai puhelimitse numeroon 050 574 9753. Kommentteja otetaan vastaan elokuun loppuun asti.

Vuosikarttaan kirjataan kaikille avoimia tapahtumia ja tilaisuuksia. Lisäksi vuosikartassa näkyvät kansalliset juhlapäivät ja Kontiolahdella vietettävät teemapäivät ja -viikot. Kunnan lisäksi sisältöä karttaan tuottavat järjestöt, yhdistykset, yrittäjät, yhteisöt, seurakunnat ja yksityiset henkilöt. Karttaan voi lähettää tapahtumaehdotuksia joko Seija Örnille tai kulttuuriohjaaja Kristiina Isakssonille, kristiina.isaksson@kontiolahti.fi.

Kontiolahden kunnan Ilona-hanke ja kulttuuripalvelut ovat tehneet vuosikartan yhdistysten ja järjestöjen toiminnan tukemiseksi. Vuosikartan tavoitteena on lisätä informaatiota ja parantaa tiedonkulkua kunnan, kuntalaisten ja järjestötoimijoiden kesken sekä helpottaa tapahtumien suunnittelua järjestelyjen päällekkäisyyksien karsimiseksi.

Vuosikarttaan pääset tästä.

Lisäksi kunnan nettisivuille on koottu Kontiolahdella järjestettäviin tapahtumiin liittyviä ohjeita. Tapahtumajärjestämisessä tarvittaviin lupiin ja yhteystietoihin voi tutustua täällä.