Avoimet työpaikat

Osaava, asiantunteva ja hyvinvoiva henkilöstö
Kontiolahden kunnassa panostetaan henkilöstön työhyvinvointiin. Yksi vahvuuksistamme on ikärakenteeltaan, ammattitaidoltaan ja kokemukseltaan monipuolinen henkilöstö. Henkilöstö on kunnan voimavara, joka tuottaa sekä kunnan ulkoisia että sisäisiä palveluita.

Virkojen ja toimien haku
Kontiolahden kunnassa avoimiksi tulevien virkojen tai toimien haku tapahtuu kotisivujen kautta sähköisellä hakulomakkeella. "Haettavat virat ja toimet" -sivulta löytyvät kaikki ajankohtaiset avoimena ja haettavina olevat virat ja toimet Kontiolahden kunnassa. Jokaisen työpaikan yhteydessä on linkki, josta pääset täyttämään sähköisen työnhakulomakkeen.

Mikäli Kontiolahden kunnassa ei juuri tällä hetkellä ole sopivaa tehtävää avoinna, mutta olisit kiinnostunut työskentelemään kunnassa, voit halutessasi lähettää meille avoimen työpaikkahakemuksen. Avoimen hakemuksen voit laatia sivulla "Avoin haku".

Sähköinen rekrytointijärjestelmä mahdollistaa paitsi nopean hakemuksen laadinnan ja lähettämisen, myös aikaisemmin lähetetyn hakemuksen päivittämisen reaaliaikaisilla tiedoilla.

Yhteystiedot

Henkilöstöpäällikkö
Milla Paasu
p. 040 594 8713
milla.paasu@
kontiolahti.fi