Elokuvat nuorisopalvelut

NUORISOPALVELUIDEN JÄRJESTÄMÄT ELOKUVAT
 

KEVÄTKAUDEN 2018 OHJELMISTO

25.1 Autot 3 (K7)

Uusien ja huippunopeiden kilpa-autojen varjoon jäänyt legendaarinen Salama McQueen joutuu yllättäen sivuun rakastamastaan lajista. Päästäkseen takaisin kilparadoille se tarvitsee avukseen nuoren ja innokkaan mekaanikon Cruz Ramirezin, jolla on omat voittosuunnitelmansa, sekä lisäksi inspiraatiota edesmenneeltä Hudson Hornetilta ja vielä sattumankin puolelleen. Pystyäkseen todistamaan, ettei vanhan mestarin aika ole vielä ohi, numero 95 joutuu panemaan kaikkensa peliin Piston Cupin mahtavimmalla areenalla! 102min.

6.3. SPIDERMAN: HOMECOMING (K12) klo 16:00-18:00

Hämähäkkimies (Tom Holland) yrittää sopeutua uuteen identiteettiinsä verkkoja huiskivana supersankarina mentorinsa Tony Starkin/Rautamiehen valvovan silmän alla. 128 Min. Huom kellonaika !!

15.3 WOODY WOODPECKER (K7) klo 18:00-19:30

NAKKE NAKUTTAJA on palannut. Naurustaan, oudoista tempuistaan ja letkautuksistaan tunnettu Nakuttaja nähdään nyt ensimmäistä kertaa live-action/animaatioelokuvassa. Naken on suojeltava metsässä sijaitsevaa kotiaan Lance Waltersilta (Timothy Omundson), joka alkaa rakentamaan unelmiensa kartanoa metsään poikansa ja kihlattunsa Venessan (Thaila Ayala) kanssa.
Naken on myös vältettävä kahden salametsästäjän joukkoa. Nakke sabotoi hulluilla kepposilla heidän suunnitelmiaan ja osoittaa, ettei koskaan lakkaa puollustamasta reviiriään. Valmistaudu hulvattomaan menoon tässä hillittömässä komediassa, joka kertoo kaikkien lempinakuttajasta.

 

KAIKKI ELOKUVAT ESITETÄÄN YLÄKOULUN AUDITORIO OHTOSSA (KESKUSKATU 11). ESITYKSET ALKAVAT AINA KLO 18.00, JA NIIHIN ON VAPAA PÄÄSY.

MUUTOKSET MAHDOLLISIA


 

Yhteystiedot
Nuoriso-ohjaaja
Antti Kokkonen
p. 040 764 2966
antti.kokkonen@
kontiolahti.fi