Nuorisotalot

Kirkonkylän nuorisotila:

Nuorisotila tarjoaa sinulle matalan kynnyksen osallistumismahdollisuuden monipuolisiin aktiviteetteihin. Nuokkarilla on iso olohuonetila, jossa voit katsoa televisiota ja lueskella ajankohtaisia lehtiä sohvilla. Lisäksi voit pelailla esimerkiksi biljardia, pingistä, Xbox-pelejä tai vain tavata kavereita.. Paikka tarjoaa myös mahdollisuuden kavereidesi kanssa oleskeluun ja luotettavan ympäristön jutella aikuisen kanssa

Nuokkari sijaitsee keskustassa osoitteessa Keskuskatu 24, 2 krs., ja sisäänkäynti on torin puoleisesta ovesta.

Tila on avoinna:
keskiviikkona kello 15–20 (pelipäivä pingis- ja biljardicupit)
torstaina kello 15–20
perjantaina kello 15–21

Järjestämme nuokkarilla kerran kuussa perjantaisin yökahvila-toimintaa, jonne ovat myös yli 18-vuotiaat tervetulleita. Tällöin nuokkari on auki klo 24 saakka. Kerran kuukaudessa kirkonkylän nuokkari on avoinna myös lauantaisin klo 16–24 välillä. Tilassa on nuorisotiedotuspiste, josta löydät nettiyhteydet, erilaisia oppaita sekä muuta hyödyllistä infoa.
Poikkeavista aukioloajoista tiedotamme etukäteen nuokkarin Facebook-sivuilla.
 

Lehmon nuorisotila:

Nuorisotila sijaitsee Monarilla, Lehmon kirjaston yhteydessä osoitteessa Kylmäojantie 49. Monarin sali ja keittiö ovat nuorisotilan käytössä. Nuorisotilassa voit pelata erilaisia pelejä (lautapelit, Xbox 360, pingis, biljardi), katsoa tv:tä ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Nuorisotilalla järjestetään säännöllisesti elokuvailtoja ja peliturnauksia sekä tehdään muun muassa ruokaa ja erilaisia askarteluja/kädentaitoja.

Keskiviikkoisin järjestämme 5.–6.-luokkalaisille avointa iltapäivänuokkaritoimintaa. Muina aukioloaikoina toimintamme on suunnattu 13–17-vuotiaille. Elokuvailtaa vietetään noin kahdesti kuussa. Perjantaisin viikottaiset pingis- ja biliscupit kello 18–20.

Lisätietoja toiminnasta ja tarkemmat ajankohdat saat nuorisotilan ohjaajalta.

Tila on avoinna:
keskiviikkoisin kello 13–17 (5.–6.-luokkalaisille) ja kello 17–20 (7.-luokkalaisille)
torstaisin kello 16–20
perjantaisin kello 16–22


Selkien nuorisotila:

Viihtyisä nuorisotila Osmo on luonnon kauniissa Selkien kylässä osoitteessa Selkientie 47 B eli Selkien koulun tiloissa. (Koulun päädystä rappuset alas, pihasta löytyy opastus). Nuokkarilla voit nähdä kavereita, katsella tv:tä, askarrella tai pelata erilaisia lautapelejä, pingistä ja biljardia. Sieltä löydät pelikonsoleita kuten pleikkari 2, Xbox 360 ja retrotunnelmaan 80-luvulta Nintendo 8 bit. Olet tervetullut myös muuten vain oleskelemaan nuokkarille. Nuokkarilla on keittiö, jossa voit valmistaa itse ruokaa tai lämmittää sen vain mikrossa. Koulun pihassa on myös jalkapallokenttä, jota voimme hyödyntää aina koko vuoden ympäri.

Tila on avoinna:
perjantaisin kello 17–22

 

Asset Publisher

Kirkonkylän nuokkari

JENNY HAAPALA

NUORISOTILAOHJAAJA
040 539 7892
jenny.haapala@kontiolahti.fi
Keskuskatu 24 II krs, 81100 KONTIOLAHTI

Lehmon nuokkari

SINI-TUULI MUTTONEN

NUORISOTILAOHJAAJA
0400 280 044
sini-tuuli.muttonen@kontiolahti.fi

ANITA LUHANKO

NUORISOTILAOHJAAJA
050 428 5095
anita.luhanko@kontiolahti.fi
Kylmäojantie 49, 80710 LEHMO