Tervetuloa Kontiolahden kunnan kotisivuille

Kontiolahti on noin 14 800 asukkaan nuorekas ja vireä kunta keskellä Pohjois-Karjalaa. Kunnan toiminta-ajatuksena on olla elinvoimainen ja yhteistyökykyinen sekä järjestää laadukkaat palvelut taloudellisesti ja tarjota asukkailleen viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö. Kunnan visio on Kontiolahti on - ja kehittyy!

Pohjois-Karjalaan perustetaan uusi alueellinen sote-tuotantokuntayhtymä Pohjois-Karjalan ja Heinäveden kuntien 26.10.2015 tekemien valtuustopäätösten mukaisesti. Kuntayhtymä yhdistää kuntien perusterveydenhuollon, sosiaalipalvelut sekä PKSSK:n ja kehitysvammaisten erityishuollon palvelut samaan organisaatioon, joka aloittaa toimintansa 2017.

Siun sote tuottaa tulevaisuudessa palveluja yli 170 000 asukkaalle. Työntekijöiksi Siun soteen siirtyy yli 6 000 kuntien sote-ammattilaista. Palvelutoimintaa tukevaa hallintoa valmistelee väliaikainen valmistelutiimi. Kunnat ovat valinneet uuden kuntayhtymän valtuuston, joka on aloittanut toimintansa 1.1.2016. Lisätietoja sote-hankkeesta.

Kontiolahden kunta on myös Facebookissa. Käy tykkäämässä!
Käy lukemassa myös kunnanjohtajan twiittejä.