Kontiolahti tiedottaa

« Takaisin

Tontteja haettavana Kylmäojalla Lintulenkintiellä

Tontteja haettavana Kylmäojalla Lintulenkintiellä

Omakotitonttien hakuaika Kylmäojan Lintulenkintielle on 15.11.–5.12.2017. Hakemukset tulee toimittaa 5.12. klo 12.00 mennessä osoitteeseen Kontiolahden kunta, Tekninen lautakunta, Keskuskatu 8, 81100 Kontiolahti, kuoreen merkintä "Tontit".

Asiasta lisää KARTTAPALVELUSSA ja Haettavat asuntotontit -sivulla.


Tervetuloa Kontiolahdelle!

Kontiolahti on poikkeuksellinen kunta Pohjois-Karjalassa. Väestön keski-ikä on maakunnan nuorin ja alle valtakunnan keskiarvon. Noin 14 800 asukkaan nuorekas ja vireä kunta sijaitsee mainiolla paikalla lentokentän ja yliopistokaupunki Joensuun lähellä. Kontiolahti on palkittu liikunta- ja urheilukunta, joka tunnetaan maailmalla ennen kaikkea ampumahiihdosta.

Kontiolahden tavoitteena on olla elinvoimainen ja yhteistyökykyinen kunta, joka järjestää laadukkaat palvelut taloudellisesti. Haluamme tarjota asukkaille viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön. Julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut tuottaa Siun sote. Lisäksi Siun sote järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut. Lisätietoa saa Siun soten kotisivuilta.

Kontiolahdella on vapaita tontteja niin yrittäjille kuin omasta kodista haaveilevillekin. Tutustu niihin Karttapalvelussa. Etsi myös Kontiolahden kunnan avoimia työpaikkoja.

Tykkää ja seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa! Lue myös kunnanjohtajan twiittejä.