« Takaisin

Yrittäjät saavat Kontiolahdella entistä kattavammin palvelua

Yrittäjät saavat Kontiolahdella entistä kattavammin palvelua

Kontiolahtelaisille yrityksille on nyt aiempaa paremmin palveluita tarjolla. Kontiolahdella on vahva tahto palvella yrityksiä ja luoda parhaat olosuhteet yrittämiseen ja työntekoon. Näin ollen Josek Oy:n yritysneuvoja on nykyisin tavattavissa Kontiolahden kunnantalolla tai suoraan yrityksen omissa tiloissa.

Tämän lisäksi Kontiolahden Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Annu Ahonen on yrittäjien käytettävissä.
– Yrittäjien hyvinvointi ja menestyminen heijastuvat suoraan kuntalaisten hyvinvointiin. Kunta tekee kaikkensa, jotta yritys saa apua pulmiinsa ja neuvoja oikeaan aikaan ja vaivattomasti, Ahonen sanoo.

Yritysneuvonta on järjestetty Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy:n kautta, ja vuoden alusta Kontiolahden yritysneuvojana on aloittanut Jarkko Peiponen.
– Omassa työssäni olen ainoastaan yrityksiä ja yrittäjiä varten. Yhdessä kunnan yrityspalveluiden ja Josekin monialaisen tiimin kanssa haluamme olla lähellä yrittäjiä. Oma osaamiseni on erityisesti liiketoiminnan kehittämisen, myynnin ja markkinoinnin sekä julkisten hankintojen puolelta, Peiponen kertoo.

Josekin neuvontapalveluihin kuuluvat kaikki yrityksen elinkaaren aikaiset palvelut uuden yrityksen perustamistoimista liiketoiminnan kehittämiseen, kansainvälistymiseen ja omistajanvaihdoksiin.

Josekin yritysneuvoja on tavattavissa Kontiolahden kunnantalolla tiistaisin kello 9–12 ja muina päivinä tarpeen mukaan ajanvarauksella. Parhaimmillaan yritysneuvoja toimii myös linkkinä kunnan, alueen yrittäjien ja yrittäjäyhdistyksen välillä.
– Ei ole niin pientä tai isoa asiaa, etteikö siitä kannattaisi ottaa yhteyttä. Selvitetään yritystoimintaan liittyvät ilot ja murheet yhdessä, Peiponen toteaa.  

Yritysneuvonta Kontiolahdella:

Annu Ahonen
toimitusjohtaja
Kontiolahden Yrityspalvelu Oy
Keskuskatu 8
81100 Kontiolahti
0400 265 020
annu.ahonen@kontiolahdenyrityspalvelu.fi


Jarkko Peiponen                   
yritysneuvoja                           
Josek Oy                                   
Keskuskatu 8                           
81100 Kontiolahti                     
0400 378 777                          
jarkko.peiponen@josek.fi