Hallintopalvelut

Hallintopalveluissa huolehditaan kunnanvaltuuston, kunnanhallituksen, tarkastuslautakunnan ja yhteistoimintajärjestelmän valmistelu-, sihteeri-, päätöksenteko- ja täytäntöönpanotehtävistä.

Lisäksi hallintopalveluissa hoidetaan kunnallisiin ja valtiollisiin vaaleihin kuuluvat tehtävät sekä ohjataan ja kehitetään kunnan organisaatiota ja sen palvelutuotantoa.

Tulosyksikön esimies,
Hallintojohtaja
Sakari Kela
p. 050 453 1491
sakari.kela@kontiolahti.fi

Kokousvalmistelu ja täytäntöönpano kunnanvaltuusto, -hallitus, yhteistyötoimikunta, henkilöstö- ja työllisyysjaosto, elinvoima- ja omistajaohjausjaosto, Siun soten neuvottelukunta, keskusvaalilautakunta, sidonnaisuusilmoitukset, hallinto- ja yhteistoiminta-asioiden neuvonta ja ohjaus, hallintosääntö, kuntastrategia ja valmiusasiat.

Tiedonhallintasuunnittelija
Miia Kauppinen
p. 050 437 3411
miia.kauppinen@kontiolahti.fi

Kunnan kirjaamo, ilmoitustaulu ja päätearkisto, tiedonohjaussuunnitelmien koordinointi, kunnan kotisivut ja intra, tiedotteet, tietosuoja-asiat, tarkastuslautakunnan kokousvalmistelu ja täytäntöönpano, Dynasty-asianhallintajärjestelmä.

Toimistosihteeri
Marita Eronen
p. 050 437 3425
marita.eronen@kontiolahti.fi

Kokousvalmistelu ja täytäntöönpano kunnanvaltuusto, -hallitus, yhteistyötoimikunta, henkilöstö- ja työllisyysjaosto, Dynasty-asianhallintajärjestelmä, luottamushenkilöt, kokoustilavaraukset kunnantalo.