Sisältö tonttialue Kontioranta, Kruununranta

Kontioranta, Kruununranta

Jos haluat asua hyvien ja monipuolisten liikuntamahdollisuuksien läheisyydessä, luonnonkauniissa ympäristössä lähellä kirkasvetistä Höytiäistä, on tämä alue juuri sinulle. Onhan läheisyydessä Karelia Golf, Kontionpolut, frisbeegolfrata ja kansainvälistäkin mainetta niittänyt ampumahiihtostadion.
Kontioniementien ja Jääkärintien risteykseen on rakennettu vuoden 2018 aikana uusi alakoulu. Lisäksi osoitteeseen Olli Tiaisentie 24 on avattu Kontiorannan päiväkoti.

Välimatkoja:
Kontiolahden kirkonkylälle n. 7 km
Joensuun torille n. 20 km
Joensuun lentoasemalle n. 24 km

Tonttihaku Kruununrannan alueella alkaa 7.2

Luovutamme vuoden 2019 rakentamiseen Kruununrannasta 2 kpl 1-asuntoisten erillispientalojen tonttia (AO) ja 5 kpl asuinpientalotonttia (AP).

Tällä alueella kaavamerkintä AO ei salli muuta kuin 1-asuntoisen asuinrakennuksen rakentamisen. AP-merkintä sallii korttelialueella rivitalot, kytketyt pientalot ja erillispientalot rakennusoikeuden sallimissa rajoissa.

Hakuaika alkaa 7.2. ja päättyy torstaina 28.2. klo 14.00. Haku tapahtuu sähköisesti karttapalvelumme kautta.

Kruununrannan alueen uusien tonttien yleisesitteen löydät "Tutustu lisää" osiosta oikealta, samoin kuin linkintyksen karttapalveluumme.

Karttapalvelussa tontin symbolia ensin klikkaamalla saat lisätietojen kuvakkeen kautta tarkemmat tiedot haettavista Kruununrannan tonteista. Haku tonteille tapahtuu sähköisen hakemuksen kautta samaiselta sivulta. Tutustuthan huolella luovutusehtoihin ja esitteisiin ennen hakemuksesi lähettämistä.

Tonteilla on myös vuokrausmahdollisuus.

Tontit: 7

Tontin numero:
Uusien tonttien tiedot Tutustu lisää -osiosta oikealta.

Ota yhteyttä:

LEENA SIPILÄ

SUUNNITTELUAVUSTAJA
0400 621 001
leena.sipila@kontiolahti.fi