Kuntouttava työtoiminta

Kuntouttava työtoiminta on osa sosiaalipalveluita. Kuntouttavassa työtoiminnassa voit olla 1-4 päivänä viikossa, 4-8 tuntia päivässä kunnan ja Siun Soten eri yksiköissä, tai esimerkiksi yhdistyksessä.  Lisäksi kunnassa toimii kuntouttavaa työtoimintaa ryhmämuotoisina toimintoina toteuttava toimintakeskus Laituri, jossa voi osallistua mm. talkooporukkaan, käsityöryhmään ja liikuntaryhmään.

Kuntouttava työtoiminta on hyvä vaihtoehto silloin, kun olet epävarma työkyvystäsi tai jaksamisestasi. Myös pitkän työttömyyden jälkeen on kuntouttava työtoiminta hyvä vaihtoehto aloittaa kuntoutuminen työelämää tai opiskeluja kohti. Palvelussa on hyvä testata erilaisia työtehtäviä ja omaa jaksamista lisäämällä käyntipäiviä tai työtunteja.

Kuntouttavassa työtoiminnassa saat tukea omalta sosiaalityöntekijältä tai sosiaaliohjaajalta. Myös kunnan työllisyyskoordinaattorin tuki on käytettävissäsi jatkosuunnitelmien tekemiseksi.

Otathan rohkeasti yhteyttä omaan sosiaalityöntekijääsi tai työllisyyskoordinaattoriin, jos haluaisit aloittaa kuntouttavan työtoiminnan kunnan yksikössä, yhdistyksessä tai toimintakeskus Laiturilla!


 

Web sisällön esitys

 

 

Yhteystiedot

Henkilöstöpäällikkö
Milla Paasu
p. 040 594 8713
milla.paasu@
kontiolahti.fi


Virpi Kettunen
Työllisyyskoordinaattori
p. 050 571 2116
virpi.kettunen@
kontiolahti.fi