Kontiolahden kunnan asiointiliikenne Menopeli 1.8.2016 alkaen

Esitteestä löydät alueet ja hinnat!

NÄIN TILAAT KYYDIN

  • Tarkasta ensin kartasta, millä alueella asut
  • Etsi luettelosta ajopäivä ja tilauksen puhelinnumero
  • Tilaa kyyti soittamalla viimeistään edellisenä päivänä
  • Sovi tilauksen yhteydessä arvioitu hakuaika ja kerro lähtöpaikkasi
  • Varaa maksuväline matkalippua varten (ks. hinnasto)
  • Sovi paluumatka viimeistään menomatkan päätepysäkillä

Alue 1, pohjoinen (kirkonkylän pohjoispuolella oleva alue)

Ajopäivä säilyy entisenä eli keskiviikkona ja tilausnumero on edelleen 045 887 2388.  Pohjoisen alueen liikenteen asiointipaikkana on Kontiolahden kirkonkylä. Tämä reitti ajetaan kerran kuukaudessa Kontiolahden kirkonkylän kautta Joensuun keskustaan kauppatorille jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona.

Alue 2, itäinen (Kunnasniemi, Puntarikoski. Onttola)

Tilausnumero on muuttunut. Uusi numero 045 887 2388. Ajopäivä on torstai. Kuljetus vie asiakkaat Joensuun kauppatorille, Asiointiaika on 11.00 - 13.00.

Alue 3, läntinen (Jakokoski, Mönni, Selkie, Kulho)

Ajopäivä on muuttunut.  Se on nyt perjantai. Tilausnumero on edelleen 045 887 2388 . Kuljetus vie asiakkaat Joensuun kauppatorille, Asiointiaika on 11.00 - 13.00.
 

Palvelu avointa kaikille

Kyytiin pääsemiselle ei ole rajoituksia. Asiakkaan ei siis tarvitse olla esim. eläkeläinen tai autoton. Kokeile rohkeasti tätä ovelta ovelle kuljetusta. Näin opit uuden tavan asioiden hoitamiseen ja tapaat muita ihmisiä. Tämä palvelu on tarkoitettu juuri sinulle.

Anna palautetta

Toivomme, että kerrot toiveistasi ja havaitsemistasi epäkohdista. Voit antaa palautetta kunnan kotisivujen palautelomakkeella, lähettää sähköpostia osoitteeseen sauli.hyttinen@kontiolahti.fi tai soittaa kuntatekniikan päällikölle numeroon 040 127 3264.