Päiväkoti Päivänpaiste

Päiväkoti Päivänpaiste sijaitsee Lehmon Kylmäojalla hyvien liikuntamahdollisuuksien äärellä. Päiväkodin välittömässä läheisyydessä ovat niin ladut kuin kaukalokin unohtamatta lähimetsää, jota hyödynnämme toiminnassamme runsaasti.

Teemme yhteistyötä Kylmäojan koulun kanssa mahdollistaen jatkumon lapsen elämään. Lapsesi pääsee tutustumaan muun muassa koulun tiloihin ja henkilöstöön sekä osallistumaan koulun tapahtumiin. Myöhemmin polku kouluun kulkee siis tuttua reittiä tutun henkilökunnan kanssa.

Päivänpaisteen saaman asiakaspalautteen mukaan olemme iloista, vastuullista ja kekseliästä väkeä, joille vanhemmat voivat tuoda lapsensa luottavaisin mielin. Haluamme tarjota lapsellesi turvallisen varhaiskasvatus- ja esikoulupäivän, joka on maustettu mielekkäällä, lasta motivoivalla ja kehittävällä toiminnalla hyvien ystävien seurassa ja positiivisessa hengessä. Toiminnan suunnittelun ideointiin pääsevät kaikki mukaan!

Painotamme toiminnassamme liikuntaa, joka on lapselle ominainen tapa toimia jo luonnostaan. Aurinkoista Päivänpaisteen henkeä vaalimme koko talon yhteisillä tapahtumilla ja arvostamalla toinen toistemme vahvuuksia.

 

Ota yhteyttä:

PÄIVÄKOTI PÄIVÄNPAISTE

Pohjatuulentie 6
80710 Lehmo

TERO HURSKAINEN

PÄIVÄKODINJOHTAJA
040 748 1992
tero.hurskainen@kontiolahti.fi

RYHMÄT

PÄIVÄKOTI PÄIVÄNPAISTE/KIELOT

040 568 2893
kielot@kontiolahti.fi

PÄIVÄKOTI PÄIVÄNPAISTE/UNIKOT

040 567 9276
unikot@kontiolahti.fi

PÄIVÄKOTI PÄIVÄNPAISTE/ORVOKIT

040 568 2184
orvokit@kontiolahti.fi

PÄIVÄKOTI PÄIVÄNPAISTE/ESIKOT

040 523 9044
esikot@kontiolahti.fi