Päiväkoti Peltosirkku

Päiväkoti Peltosirkku sijaitsee Lehmossa rauhallisella paikalla pienen metsikön ja peltoaukeiden laidalla. Päiväkodin läheisyydessä on Lehmon koulun lisäksi ulkoliikunta-alueita ja leikkipuistoja eikä kauppaan ja kirjastoonkaan ole pitkä matka. Hyödynnämme lähiympäristöä ja sen luontoa retkikohteina lasten kanssa.

Lapset ovat työmme keskipiste ja jokaisen lapsen yksilöllinen huomioiminen on meille tärkeää. Toimimme arjessa niin, että lastasi kuunnellaan ja kohdellaan arvokkaana yksilönä. Toimimme paljon pienryhmissä, jolloin pystymme antamaan aikaa keskustelulle, uusien taitojen harjoittelulle ja ihmettelylle yhdessä. Pienryhmissä toimiminen antaa meille mahdollisuuden tukea ja ohjata lastasi juuri hänen tarpeidensa mukaan. Henkilöstömme on innostunutta ja motivoitunutta toimimaan lasten kanssa. Kattomme alta löytyy monipuolista erityisosaamista, jota hyödynnämme suunnitellessamme mielekästä ja innostavaa toimintaa. Leikkiminen on tärkeä osa päivää ja leikinomaisuus on läsnä kaikissa päivän hetkissä.

Päiväkodissamme toteutetaan positiivisen pedagogiikan ajatusmallia. Kiinnitämme erityistä huomiota lasten vahvuuksiin, hyviin hetkiin heidän päivissään ja onnistumisen kokemuksiin. Tavoitteenamme on, että lapset kokevat itsensä tärkeiksi ja hyviksi juuri sellaisina kuin ovat.

Me Peltosirkun aikuiset olemme osana lasten kasvun ja oppimisen polkua. Haluamme olla sinun tukenasi lapsesi kasvatuksessa tarjoamalla turvallisen paikan oppia uutta ja kasvaa yhdessä ikätovereiden kanssa. Voit käydä ennen päivähoidon aloittamista lapsesi kanssa rauhassa tutustumassa päiväkotiin ja henkilökuntaan. Voit samalla kertoa lapsesi tarpeista ja perheenne tavoista ja tottumuksista.

Ota yhteyttä:

PÄIVÄKOTI PELTOSIRKKU

Ellintie 12
80710 Lehmo

Marja Kauppinen kuva

MARJA KAUPPINEN

PÄIVÄKODINJOHTAJA
0400 743 826
marja.kauppinen@kontiolahti.fi

RYHMÄT

PÄIVÄKOTI PELTOSIRKKU/PEUKALOISET

0400 743 957
peukaloiset@kontiolahti.fi

PÄIVÄKOTI PELTOSIRKKU/SINISIIVET

0400 743 978
sinisiivet@kontiolahti.fi

PÄIVÄKOTI PELTOSIRKKU/METSÄTÄHDET

0400 743 860
metsatahdet@kontiolahti.fi

PÄIVÄKOTI PELTOSIRKKU/RATAMOT

0400 743 947
ratamot@kontiolahti.fi

PÄIVÄKOTI PELTOSIRKKU/VANAMOT

0400 758 137
vanamot@kontiolahti.fi

PÄIVÄKOTI PELTOSIRKKU/KIVITASKUT/ESIOPETUS

0400 413 150
kivitaskut@kontiolahti.fi