Kontiolahden koulun poissaolohakemus

Milloin tarvitset poissaolohakemusta?

Poissaololupaa täytyy hakea luokanvalvojalta/rehtorilta, jos aiot olla poissa koulusta matkan tai muun vastaavan syyn vuoksi. Lupa on haettava hyvissä ajoin ennen poissaoloa. Luvan poissaololle myöntää luokanvalvoja enintään 5 päiväksi. Yli 5 päivän poissaololle luvan myöntää rehtori.

Poissaolon aikana on koulutehtävät hoidettava itsenäisesti. Neuvottele eri aineiden opettajien kanssa hyvissä ajoin ennen poissaoloa tehtävistä, jotka sinun on tehtävä. Mikäli poissaolon aikana on kokeita, sovi myös niiden tekemisestä kyseisen aineen opettajan kanssa.

Avaa poissaolohakemus alla olevasta linkistä. Tulosta paperi ja toimita se täytettynä ja huoltajan allekirjoituksella varustettuna luokanvalvojalle/rehtorille.

Avaa poissaolohakemus (PDF)


Milloin tarvitset valokuvalupaa?

Näillä sivuilla kerrotaan koulumme toiminnasta ja tapahtumista. Oppilaiden kuvia näkyy myös sivuilla välillä. Valokuvalupaa pyydetään oppilaalta, jos sivuille halutaan laittaa valokuva, josta oppilas on tunnistettavissa. Luvan oppilaan kuvien käyttöön myöntää huoltaja. Lupa on voimassa toistaiseksi.

Avaa valokuvalupa alla olevasta linkistä. Tulosta paperi ja toimita se täytettynä ja huoltajan allekirjoituksella varustettuna luokanvalvojalle tai lupaa pyytäneelle opettajalle.

Avaa valokuvalupa (PDF)