Syyslukukauden alku lähestyy!

Lukuvuoden 2015 - 2016 koulutyö alkaa ensi viikolla.

Kesälomat alkavat olla lopuillaan, elokuu on vaihtunut ja uuden lukuvuoden aloitus on pian ajankohtainen.

Ensi viikolla aloitetaan uusi lukuvuosi myös Kulhon koululla. Koulutyö alkaa ke 12.8.2015 kaikilla oppilailla kello 8.30.

Kuten keväällä jo kerrottiin, on Kulhon koulun oppilasmäärä kasvanut yli 130 oppilaan ja kouluun on perustettu 7. perusopetusryhmä. Henkilökunta on myös osittain vaihtunut. Ensi lukuvuoden ajan on koulumme vakinaisista viranhaltijoista virkavapaalla Päivi Ruotsalainen sekä Teemu Piirainen. Olemme Päivin kanssa molemmat tahoillamme hoitamassa toisia tehtäviä alkavan lukuvuoden ajan. Päiviä sijaistaa Jannika Taunila ja omaa tehtävääni tulee sijaistamaan Minna Kilpeläinen. Minna siirtyy vuodeksi Kulhon koulun johtajaksi naapurikoululta Selkieltä. 4. luokan opettajaksi ensi lukuvuoden ajaksi valittiin Heidi Suomalainen. Henkilöstömuutoksista on tiedotettu huoltajille erikseen Wilmassa jo kesäkuussa.

Toivottavasti akut on ladattu hieman sateisesta kesästä huolimatta ja uusi lukuvuosi alkaa jokaisen kohdalla reippain mielin! Mukavaa viimeistä kokonaista lomaviikkoa kaikille!

 

t. Teemu Piirainen

 

Yhteystiedot

Kulhon koulu
Rekiraitti 9
80910 Kulho
p. 046 921 3170

Koulunjohtaja
Arttu Pätäri
p. 040 178 5081
arttu.patari@
kontiolahti.fi

Henkilökunnan sähköpostit:
etunimi.sukunimi
@kontiolahti.fi