Sähköisen hakemuksen ohjeet

Täytä linkistä avautuva sähköinen hakulomake huolellisesti ja pyri vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Joissakin kysymyksissä voit valita useamman vaihtoehdon. Voit valita useamman vaihtoehdon käyttämällä ctrl-painiketta.

Esikatselu
Hakemuslomake on täyttämisen jälkeen aina esikatseltava. Esikatsele-painikkeen löydät hakemuksen alareunasta. Jos jokin pakollinen tieto puuttuu tai antamasi tieto on väärässä muodossa (näkyy punaisena), se on korjattava oikeaan muotoon ja hakemus on esikatseltava uudelleen ennen lähettämistä. Jos esikatselussa huomaat, että jokin antamasi tieto on väärin, voit vielä korjata hakemusta. Klikkaa sivun alareunassa olevaa "Muokkaa"-painiketta ja korjaa kyseinen tieto hakemukseen. Huomaa, että myös hakemuksen muokkaamisen jälkeen sinun tulee esikatsella hakemus uudelleen ennen lähettämistä.

Käyttäjätunnus ja salasana
Mikäli olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi hakemuslomakkeella, sinulle lähetetään sähköpostiisi henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana, joilla voit myöhemmin käydä päivittämässä aikaisemmin tekemääsi hakemusta. Hakuajan päätyttyä et voi enää päivittää avoimeen virkaan tai toimeen jättämääsi hakemusta. Avointa hakemusta voi päivittää milloin tahansa.

Hakemuksen lähettäminen
Kun hakemuksessasi on kaikki tarvittavat tiedot ja olet tarkistanut että ne ovat esikatselun jälkeen oikeassa muodossa, pääset lähettämään hakemuksen klikkaamalla näytön alareunaan ilmestyvästä "Lähetä hakemus"-painikkeesta. Sivun yläreunaan tulee teksti "Hakemuksesi on lähetetty". Mikäli olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi hakemuslomakkeelle, Sinulle lähetetään automaattinen sähköpostivastaus "Hakemuksesi on vastaanotettu".

Yhteystiedot

Henkilöstöpäällikkö
Milla Paasu
p. 040 594 8713
milla.paasu@
kontiolahti.fi