Yrittäjänä Kontiolahdessa

Kontiolahden kunta on kasvava ja kehittyvä yli 14 700 asukkaan kunta, joka sijaitsee Itä-Suomen läänissä keskellä Pohjois-Karjalan maakuntaa. Naapurikunnat ovat etelässä ja idässä Joensuu, lännessä Liperi ja Polvijärvi sekä pohjoisessa Juuka ja Lieksa. Kontiolahti sijaitsee logistisesti erittäin hyvällä paikalla. Valtatie 6 kulkee kunnan pituussuunnassa ja kantatie 73 (Joensuu-Lieksa) poikittaissuunnassa. Joensuu-Lieksa-Kontiomäki -rautatie kulkee kunnan eteläosan kautta sivuten kuntakeskusta. Joensuun lentoasemalle on matkaa noin 20 km.

Kontiolahden kunnassa on neljä yritysaluetta: Jaama, Kontioranta, Uuro ja Vaskela. Kontiolahti tukee yritysten sijoittumista yritysalueilleen muun muassa huolehtimalla infrastruktuurista, mikä luo edellytyksiä yritystoiminnan sijoittumiselle ja menestymiselle.

Kunnan vahvuuksia yritystoiminnan kannalta ovat muun muassa yritystoiminnalle tarkoitettujen alueiden maapohja, valmis kunnallistekniikka, vaihtoehtoiset alueet valtatie 6:n läheisyydessä sekä koulutettu väestö. Kunnassa päätöksenteko on myös nopeaa ja joustavaa, mikä helpottaa yritysten sijoittumista kuntaan.

Kontiolahden korkeatasoisesta osaamisesta kertovat kunnassa jo sijaitsevat useat pienet ja suuremmat yritykset, joiden tuotteita näkee ympäri Suomea sekä ulkomailla.

Kiinnostuitko yrittämisestä Kontiolahdella?

Lisätietoja yrittämisestä Kontiolahdella saat kunnajohtajalta.

Yritystoimintaan liittyvää neuvontaa tarjoaa Josek Oy. Yrittämisestä Kontiolahdessa saat lisätietoja myös Kontiolahden Yrittäjiltä.

Yhteystiedot

Kunnanjohtaja
Jere Penttilä
p. 050 432 7600
jere.penttila@
kontiolahti.fi