Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left 4. koronarokotusaikoja lisätty iltoihin ja viikonloppuihin

4. koronarokotusaikoja lisätty iltoihin ja viikonloppuihin

Siun sote tarjoaa tällä hetkellä 4. koronarokotusta kaikille THL:n suosittelemille ryhmille. Ajan 4. koronarokotukseen voivat varata kaikki yli 60-vuotiaat, lääketieteelliseen riskiryhmään kuuluvat yli 18-vuotiaat sekä voimakkaasti immuunipuutteiset yli 12-vuotiaat, Siun sote tiedottaa.

Yli 60-vuotiaat ja riskiryhmään kuuluvat yli 18-vuotiaat voivat varata ajan 4. rokotukseen verkkoajanvarauksen kautta osoitteessa https://siunsote.eaika.fi/. Puhelimitse ajan voi varata maanantaisin klo 8–9 numerosta 013 330 2131. Muina aikoina numeroon voi jättää takaisinsoittopyynnön, johin vastataan viikon kuluessa.

Siun sote on tarjonnut voimakkaasti immuunipuutteisille yli 12-vuotiaille aikaa koronarokotuksiin soittamalla. Tällä hetkellä ryhmään kuuluville soitetaan rokotusaikoja 5. koronarokotukseen. Jos kuulut rokotusryhmään, mutta et ole saanut kaikkia suositeltuja koronarokoteannoksia, voit varata ajan takaisinsoittopalvelun kautta numerosta 013 330 2705.

Rokotusaikoja myös iltaisin ja viikonloppuisin

Uusia koronarokotusaikoja avataan varattavaksi jälleen lauantaina 20.8. klo 12. Rokotusaikoja on pyritty lisäämään mahdollisuuksien mukaan myös iltoihin ja viikonloppuihin. Viikonloppuaikoja on varattavissa ja tulossa varattaviksi seuraaville rokotuspisteille:

•    Tohmajärven terveysasema, lauantai 20.8.
•    Enon terveysasema, sunnuntai 28.8.,
•    Pyhäselän terveysasema, lauantai 27.8.
•    Kontiolahden terveysasema, lauantai 27.8.
•    Outokummun terveysasema, sunnuntai 28.8.

Lisäksi ilta-aikoja on tarjolla Lehmon terveysasemalle keskiviikolle 24.8. klo 16.15 alkaen sekä PK Terveyden rokotuspisteelle Joensuuhun tiistaille 30.8. ja torstaille 1.9. klo 16 alkaen.
Joensuussa 4. koronarokotuksia ilman ajanvarausta 20.8. ja 27.8.

Joensuussa jatketaan walk in -rokotustilaisuuksia vielä kahtena lauantaina. Ilman ajanvarausta toteutettavat rokotustilaisuudet järjestetään lauantaina 20.8. ja lauantaina 27.8. klo 9–15 osoitteessa Malmikatu 9.

Tilaisuuksissa annetaan 4. koronarokotuksia kaikille yli 60-vuotiaille sekä lääketieteelliseen riskiryhmään kuuluville yli 18-vuotiaille. Tilaisuudessa on tarjolla ainoastaan 4. koronarokotuksia.

Rokotukset toteutetaan vuoronumeroilla. Tilaisuuteen saapuvien on hyvä varautua odottamaan vuoroaan ulkona ja pukeutumaan sään mukaisesti. Rokotusta varten mukana tulee olla Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus sekä tieto 3. koronarokotteen rokotuspäivästä. Tilaisuudessa on tarjolla 400 Biontech-Pfizerin koronarokotetta.
Neljäs koronarokote on mahdollista ottaa, kun kolmannesta koronarokotteesta on kulunut vähintään kolme kuukautta. Rokotetta tarjotaan myös henkilöille, jotka ovat saaneet kaksi koronarokotetta ja sairastaneet koronavirustaudin.

Sairastettu koronavirustauti vastaa yhtä koronarokotetta, kun koronarokotteen ja sairastetun taudin välissä on ollut vähintään kuusi viikkoa. Tästä syystä henkilöillä, jotka ovat saaneet kolme koronarokotetta ja sairastaneet koronavirustaudin, ei ole tarvetta ottaa neljättä koronarokotetta.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

VT. TOIMITUSJOHTAJA, YRITYSVALMENTAJA, KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi