Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Harmonikka soi pihoilla Kontiolahdella

Harmonikka soi pihoilla Kontiolahdella

Kerrostaloasujille on luvassa erityistä piristystä tällä viikolla. Kontiolahden kulttuuripalvelut tuo harmonikkamestari Arto Tarkkosen soittamaan Lehmon ja kirkonkylän kerrostalojen parvekkeiden alle keskiviikkona 8.4.

Luvassa on tunnettuja ikivihreitä kappaleita, joiden tahdissa on hyvä omalla parvekkeellaan tanssia. Tarkoituksena on viihdyttää varsinkin ikäihmisiä, saada vähän liikettä aikaan ja tuoda kaikille hymy huulille.

Tarkkonen aloittaa pihakiertueen kello 11 Lehmosta, ja soitto alkaa kirkonkylällä noin kello 13. Soittoa voi kuunnella Sammalkadun ja Keskuskadun varrella olevissa taloissa.

– Toivomme, että sana pihakiertueesta leviäisi taloissa asuville ikäihmisille myös läheisten kautta, Kontiolahden kunnan kulttuurituottaja Kristiina Isaksson sanoo.

Tervetuloa tanssahtelemaan parvekkeille!

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi