Sisältöjulkaisija

angle-left Ilahduta ikäihmisiä joulukortilla! – Joulupostia ikäihmisille -kampanja on käynnissä

Ilahduta ikäihmisiä joulukortilla! – Joulupostia ikäihmisille -kampanja on käynnissä

Kontiolahden kunta on lähtenyt mukaan Joulupostia ikäihmisille -kampanjaan, jonka järjestää Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Siun sote toimii kunnan yhteistyökumppanina joulukorttikampanjan käytännön toteutuksessa. Kontiolahdella joulukortteja kerätään kunnanviraston edustalla olevaan punaiseen postilaatikkoon.

– Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Kortilla voi koskettaa ja tuottaa iloa lähimmäiselle, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena ja Suomen 4H-liitto. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Näin voi osallistua mukaan:

Kampanjaan voi osallistua kirjoittamalla joulukortin (askartele itse tai täytä valmis) ja toimittamalla sen keräyspisteeseen viimeistään 7.12.2021. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Kontiolahden keräyspiste:

Kontiolahden kunnan virastotalo
Keskuskatu 8 C,
81100 Kontiolahti
Punainen postilaatikko on sivistyspalveluiden virastotalon ulkoseinässä, joten kortit voi toimittaa laatikkoon mihin kellonaikaan tahansa

Lisätietoa Joulupostia ikäihmisille -kampanjasta

Kampanjaa voi seurata somessa: #kosketakortilla #joulupostia #berörmedkort #julpost

Lisätiedot:

Kontiolahden kunnan yhteyshenkilö: viestintäsuunnittelija Niina Vatanen, niina.vatanen@kontiolahti.fi, 050 574 9753
Siskot ja Simot ry, toiminnanjohtaja Eero Väisänen, eero.vaisanen@siskotjasimot.fi, 050 545 3145
Siskot ja Simot ry, kampanjakoordinaattori Nonna Lemola-Palm, joulupostia@siskotjasimot.fi, 044 244 3267