Sisältöjulkaisija

angle-left Ilmoittaudu mukaan mökkiläistapahtumaan

Ilmoittaudu mukaan mökkiläistapahtumaan

Kontiolahden kunnan mökkiläisten oma tapahtuma pidetään Kontioniemen ja Kontiorannan upeissa maisemissa 25. heinäkuuta. Maksuton tapahtuma on avoin kaikille niille, joilla on kesämökki Kontiolahdella vakituisesta asuinpaikasta riippumatta.

Tapahtuman ensimmäinen osio alkaa Kontioniemen golfkentältä kello 16, jossa mökkiläiset voivat kokeilla golfia maksutta. Lisäksi kahvitarjoilu. Osoite on Vaskiportintie 7.

Toinen osio pidetään Höytiäisen rannassa juhlatila Lautsan ympäristössä kello 18 alkaen. Osoite on Lautsantie 6, paikan päälle on opastus.
Illassa esiintymässä ja tanssittamassa on Maitolaiturin tytöt. Mökkiläiset voivat myös hypätä läskipyörien satulaan ja käydä oppaan johdolla lyhyellä ajelulla. Kävijät voivat myös tutustua Höytiäisen historiaan sekä luonto- ja perintökohteisiin järviyhdistys Pro Höytiäinen ry:n pitämällä pisteellä. Lisäksi keittotarjoilu.
Tapahtuman järjestävät yhdessä Kontiolahden kunnan kanssa Kontionloikka Oy, Karelia Golf, Jäähdytetty latu, konditoria Rosalinda/juhlatila Lautsa ja järviyhdistys Pro Höytiäinen ry.

Tervetuloa mukaan viihtymään!

Tapahtumaan on ruokailun järjestämiseksi ilmoittauduttava 21.7. mennessä.  

Ilmoittaudu mukaan