Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun seudun joukkoliikenteessä on muutoksia

Joensuun seudun joukkoliikenteessä on muutoksia

Alkanut vuosi on tuonut mukanaan muutamia muutoksia Joensuun seudun joukkoliikenteen asiakashintoihin, lippuetuuksiin ja maksutapoihin. Aikatauluihin ei tullut muutoksia.

Waltti-liikenteen asiakashintoihin 10 prosentin alennus ajalle 1.1.–30.4.2023

Seudullinen joukkoliikennejaosto on päättänyt, että määräaikainen henkilöliikenteen arvonlisäveron poistuminen siirretään asiakashintoihin Joensuun seudun joukkoliikenteessä. Arvolippujen asiakashinnat alennetaan suoraan 10 prosentilla. Muissa lipuissa alennus on noin 10 prosenttia siten, että asiakashinnat pyöristetään tasasummille.

Joensuun seudun joukkoliikenteessä jo käytössä olevat alennushinnat eli City-vyöhykkeen hinta ja Hilja-lippujen hinnat jätetään tasaeuroina määräaikaisen asiakashinnan alennuksen ulkopuolelle. Asiakashinnat säilyvät näiden osalta ennallaan.

Alennetut asiakashinnat tulevat voimaan myös samaa hinnastoa käyttävässä ELY-keskuksen sopimusliikenteessä.

1.5.2023 palataan takaisin asiakashintoihin, jotka olivat voimassa 31.12.2022 saakka.

Pyörätuolilla maksutta kyytiin JOJO-liikenteen matalalattialinjoilla

Vuoden vaihteesta alkaen Jojo-liikenteen matalalattialinjoilla voivat pyörätuoliasiakas ja tarvittaessa yksi saattaja matkustaa maksutta. Saattajan tehtävänä on auttaa pyörätuolimatkustajaa koko matkan ajan. Koska lastenvaunuille ja pyörätuoleille varattu tila on rajattu, voi olla, ettei halutussa vuorossa ole tilaa matkustaa pyörätuolilla. Myös sähköpyörätuolin koko ja ominaisuudet voivat olla este linja-automatkalle. Sähkömopoille tila ei riitä.  

MobilePay – uusi maksutapa Waltti verkkokaupassa ja Waltti Mobiilissa

Waltin verkkokaupassa ja Waltti Mobiilissa voi maksukortin lisäksi maksaa nyt myös MobilePaylla.