Sisältöjulkaisija

angle-left Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu Kontiolahden asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu Kontiolahden asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Joulun rakastetuin korttikampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 14.11.–5.12.2022. Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 133 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Kontiolahdella joulukortteja sivistyspalveluiden virastotalon edessä olevaan postilaatikkoon. Kontiolahden kunta osallistuu kampanjaan yhdessä Siun soten kanssa.

– Tänä vuonna ikäihmisiä ilahduttamassa on mukana ennätysmäärä paikkakuntia. On hienoa, että koskettaminen kortilla herättää vastakaikua eri puolilla Suomea. Uskomme myös korttien tekijöiden osallistuvan innokkaasti kampanjaan, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 14.11.–5.12. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Kontiolahdella korttien keräyspiste
Keskuskatu 8 C
81100 Kontiolahti

Punainen postilaatikko on sivistyspalveluiden virastotalon ulkoseinässä, joten kortit voi toimittaa laatikkoon mihin kellonaikaan tahansa.

Lisätietoa kampanjasta