Sisältöjulkaisija

angle-left Juhlavuosikapulahaaste on käynnistynyt

Juhlavuosikapulahaaste on käynnistynyt

Kontiolahden juhlavuodeksi on käynnistynyt yrittäjien juhlavuosikapulahaaste. Kontiolahden 150-vuotisjuhlan kunniaksi yrittäjät haastavat toisiaan osallistumaan juhlavuoden toimintaan. Samalla juhlavuosikapulahaaste tuo esille kontiolahtelaisten yritysten vahvaa ja monipuolista osaamista. Idea yrittäjien viestikapulasta on syntynyt Kontiolahden kunnan juhlavuoden yrittäjäryhmässä.

Juhlavuosikapulan saatuaan yritys voi halutessaan järjestää esimerkiksi tapahtuman tai kampanjan juhlavuoden hengessä. Yrityksillä on vapaat kädet juhlavuoden juhlistamiseen – mitä kaikkea vuoden aikana onkaan luvassa!

Kontiolahden kunnanjohtaja Jari Tuononen ojensi ensimmäisenä juhlavuosikapulan Kontiolahden Yrittäjät ry:n puheenjohtajalle Annamari Kärjelle. Tämän jälkeen kapula siirtyy yrittäjältä toiselle.

Kontiolahden Yrittäjät toimii aktiivisesti alueen yrittäjien hyväksi.

– Kunnan yrittäjälähtöinen toiminta ja päätöksenteko on alueella toimiville yrittäjille ensiarvoisen tärkeä asia. Tiivis yhteistyö kunnan ja yrittäjäjärjestön kesken edistää koko alueen elinvoimaa ja vireyttä. Kontiolahden yrittäjät ry onnittelee lämpimästi 150-vuotiasta Kontiolahden kuntaa. Ei kuntaa ilman yrityksiä!, Annamari Kärki muistuttaa.

Yrittäjien upean juhlavuosikapulan on suunnitellut kontiolahtelainen yritys Puuartisti.

– Yritä siellä, missä olet onnellinen –