Sisältöjulkaisija

angle-left Kesäviirien suunnittelukilpailu käynnistyi Kontiolahdella

Kesäviirien suunnittelukilpailu käynnistyi Kontiolahdella

Kesäviirien suunnittelukilpailu on käynnistynyt Kontiolahdella maanantaina 27.4. Teemana tulevan kesän viireissä on Kukkiva Kontiolahti. Kuvan kuitenkin toivotaan kuvastavan Kontiolahtea jollakin tapaa. Kontiolahden kunta kysyi Facebook-sivullaan viireille teemaa, josta annettiin 36 ehdotusta. Teema valikoitui sillä perusteella, että poikkeukselliseen tilanteeseen haluttiin väriä ja piristystä.

Viirin suunnitteluun voi osallistua kuka tahansa kontiolahtelainen. Viirissä voi valkoisen lisäksi olla kolmea väriä. Viiri on 2,5 metriä korkea ja ylhäältä yhden metrin levyinen. Alhaalta viiri on 0,5 metriä leveä. Toteutustapa on vapaa mutta työ on skannattava tai lähetettävä kuvana sähköpostiosoitteeseen kristiina.isaksson@kontiolahti.fi viimeistään 13. toukokuuta. Työn lähettämisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan suunnittelijan nimi ja yhteystiedot.

Suunnittelukilpailun voittaja pääsee ystävineen/perheineen Höytiäisen risteilylle M/s Tuulalla. Tarvittaessa palkinto mietitään koronavirustilanteen vuoksi uudestaan.