Sisältöjulkaisija

angle-left Kona-Puntti ja Iltavillit tarjoavat nuorille liikuttavaa tekemistä

Kona-Puntti ja Iltavillit tarjoavat nuorille liikuttavaa tekemistä

Kontiolahden nuorisopalvelut järjestää nuorille uusia toimintoja 4.2. alkaen osana aluehallintoviraston rahoittamaa KonaAction-hanketta. Hankkeen yhtenä tavoitteena on luoda matalan kynnyksen liikkumismahdollisuuksia nuorille. Uudet toiminnot toteuttavat myös viime vuonna hyväksyttyä Liikkuva Kontiolahti -liikkumisohjelmaa ja sen nuorten matalan kynnyksen liikkumisen tahtotilaa.

Kona-Puntti on 16–18-vuotiaille nuorille tarkoitettu ohjattu punttisalivuoro Kontiolahden liikuntahallin kuntosalilla maanantaisin kello 15–17 ja Lehmon koulun kuntosalilla torstaisin kello 16–18. Punttisalivuoroille otetaan maksimissaan 10 osallistujaa kerralla.

Samanaikaisesti maanantain Kona-Puntin kanssa liikuntahallin salin puolella on nuorten liikkakerho yläkouluikäisille. Lehmon 13–18-vuotiaiden nuorten avoin liikkavuoro on puolestaan torstaina kello 18–21 Lehmon koulun liikuntasalissa. 5.–6.-luokkalaisten Iltavillit järjestetään keskiviikkoisin kello 15–17 Lehmon koulun liikuntasalissa. Liikuntavuorojen sisällöt suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä nuorten kanssa ja heidän toiveitaan kuunnellen.

Ohjaajat huolehtivat, että toiminnoissa noudatetaan aluehallintoviraston ja THL:n antamia koronaohjeistuksia. Osallistujien yhteystiedot kerätään kaikissa toiminnoissa.