Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahdella syksy on tulvillaan konsertteja, elokuvia ja teatteriretkiä

Kontiolahdella syksy on tulvillaan konsertteja, elokuvia ja teatteriretkiä

Kontiolahden kulttuuripalvelut järjestää jälleen ison liudan konsertteja, elokuvia, teatteriesityksiä ja päivätansseja syksyllä 2022.

Syksyn tapahtumakimaran aloittaa valloittava artisti Jesse Kaikuranta tulevana lauantaina. Kaikuranta juhlistaa 10-vuotista taiteilijauraansa upealla konserttikiertueella jousikokoonpanon kanssa. Kontiolahden konsertti on lauantaina 3.9. kello 19.00 Ohto-auditoriossa Kontiolahden kirkonkylällä. Liput illan konserttiin voi ostaa ennakkoon Kontiolahden kunnan omasta verkkokaupasta: www.shopkontiolahti.fi.

Ukrainalainen Trio Oriana tuo tuulahduksen upeaa naislaulua ja banduramusiikkia syyskuun lopulla Ohtoon. Konserttiohjelmisto kattaa laajan kirjon lajeja ja tyylejä kansanmusiikista klassiseen ja hengelliseen musiikkiin, maailmanlaajuisesti tunnettujen säveltäjien ja nykyisten musiikintekijöiden teoksista jazziin.

Ensi viikolla jatkuu odotetut Lehmon päiväkinon ja Ohton iltakinon elokuvaesitykset. Ensimmäisenä elokuvana nähdään Cannesin elokuvajuhlilla palkittu ja Rosa Liksomin romaaniin perustuva Hytti nro 6. Elokuvanäytöksiin on vapaa pääsy.

Keväällä suuren suosion saavuttaneet päivätanssit jatkuvat Lehmon Monarin salissa 14.9. Päivätansseihin pyörähdetään kerran kuukaudessa Kimmo ja Jukka Duon tahdittaessa.

Teatteriretkiä järjestetään tänä syksynä Joensuuhun ja saamme loistavia vierailuesityksiä myös Kontiolahdelle. Joensuun kaupunginteatterin musikaalin My fair ladyn ensi-ilta on lauantaina 24.9. Kulttuuripalvelut järjestää kontiolahtelaisille bussikuljetuksen kirkonkylältä ja Lehmosta.

– My fair ladyn ensi-iltaan kannattaa ostaa lippu nopeasti, sillä lipunmyynti päättyy jo sunnuntaina 4.9. Tämäkin hoituu näppärästi verkkokaupassa, yhteisöohjaaja Sini-Tuuli Muttonen vinkkaa.

Tulevista vierailuesityksistä erityismaininnan ansaitsee Turun Linnateatterin Tatu ja Patu, elämä ja teot. Aino Havukaisen ja Sami Toivosen kirjoista tutut seikkailevat Outolan veljekset saapuvat Kontiolahdelle sunnuntaina 2.10. kello 12.00. Silloin luvassa on huisketta ja hauskaa koko perheelle!

Syksyn ohjelmistoon mahtuu monenmoista ja kunnan tapahtumakalenterista löytyy ajankohtaisin tieto tulevista tapahtumista. Tervetuloa mukaan viihtymään!