Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden alueen yrityksille on koottu tietopaketti

Kontiolahden alueen yrityksille on koottu tietopaketti

Kontiolahden alueen yrityksille on koottu yhteen infopaketti. Vinkit voi ottaa tästä talteen:

- Varaa maksuton etäneuvonta-aika yritysvalmentajalle – käydään läpi yhdessä yrityksen tilanne: 050 472 41 44 tai jarkko.peiponen@kontiolahti.fi.

- Loikka-seteli käytettävissä myös talous- ja neuvontapalveluissa – seteliä voi hakea matalalla kynnyksellä: www.kontiolahti.fi/loikkaseteli

- Rahoitusasiat kuntoon – neuvottele oman pankkisi kanssa mahdollisimman pian esimerkiksi lainojen lyhennysvapaista tai käyttöpääoman lisäämisestä. Finnvera tukee yrityksiä myös koronasta aiheutuvasta käyttöpääoman tarpeen lisäyksestä. Lisätietoja Finnveran sivuilta: https://tinyurl.com/va44v4a.

- Tarkista YEL-vakuutuksesi – Kela voi maksaa korvauksia myös yrittäjälle tartuntatautikaranteeniin joutumisesta: https://tinyurl.com/uvms2a3.

- Verohallinto tukee yrityksiä – huomioithan tämänhetkiset ohjeistukset: https://tinyurl.com/sk9ddoj¨.

- Business Finland – rahoitusta liiketoiminnan häiriötilanteessa. Lue lisää: https://tinyurl.com/tcex3zz.

- ELY-keskus rahoittaa – jatkoaikaa nykyisille hankkeille, kehittämisavustuksen maksatuksen nopeuttaminen ja uudet rahoitusmuodot tulossa. Seuraa ilmoittelua ja ota yhteyttä: https://tinyurl.com/wtgttmy

- Talousneuvonta auttaa – ota yhteyttä Yrityssuomen maksuttomaan talousapuun: https://tinyurl.com/s3ddwne

- Suomen Yrittäjät apunasi – tutustu Kaikki koronasta -sivustoon, jonne päivitetään jatkuvasti tietoa: https://www.yrittajat.fi/yrittajat/kaikki-koronasta-yrittajalle

- Pohjois-Karjalan Yrittäjien lakiavun kuumalinja on jäsenille tarkoitettu, yhdessä Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:n kanssa toteutettu maksuton palvelu: 0400 332 334.

- Kontionloikalla suositaan tilanteen takia etäkokouksia, ja kaikki tapaamiset 31.3.2020 saakka pidetään pääosin puhelimitse tai etäyhteydellä.

- Tilanne elää jatkuvasti ja uusia ohjeita päivitetään. Olethan yhteydessä Kontionloikka Oy:n asiantuntijoihin missä tahansa yritykseen liittyvässä asiassa. Maksuttomat ja luottamukselliset yritysneuvontapalvelut ovat saatavilla vallitsevasta tilanteesta huolimatta kaikkialle kunnan alueelle.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi