Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden joulunavaus siirtyy uuteen paikkaan torille

Kontiolahden joulunavaus siirtyy uuteen paikkaan torille

Kontiolahdella joulu avataan perjantaina 22. marraskuuta kello 17 alkaen. Joulunavaukseen saapuvien kannattaa huomioida uusi paikka, sillä tänä vuonna tapahtumapaikkana hyödynnetään liikekeskuksen pihan sijaan kirkonkylän toria osoitteessa Keskuskatu 24.

Joulunavaus alkaa kello 17 joulutervehdyksellä, jonka tuo odotettu vieras, nimittäin itse Joulupukki. Tämän jälkeen Joulupukki siirtyy yleisön joukkoon jakamaan suklaata ja lavalle nousee ihastuttava Teatteri Traktori, jolla on koko perheelle mukavaa ohjelmaa. Joulunavaus huipentuu ilotulitukseen kello 18.

Torilla on koko tapahtuman ajan yhdistysten, yritysten ja muiden toimijoiden järjestämää toimintaa. Luvassa on muun muassa erilaisten tuotteiden myyntiä, glögitarjoilua ja jouluista ohjelmaa. Lisäksi torin ulkopuolella konditoria Rosalindassa on myynnissä joulupuuroa kello 15–18, osoite on Keskuskatu 14. Yhdistykset ja yritykset ehtivät vielä ilmoittautua mukaan oheisohjelman järjestämiseen vastaamalla kyselyyn viimeistään tänään 15.11.

Joulunavauksen yhteydessä juhlavalaistaan jouluikkunat ja -pihat. Lisäksi Keskuskadun jouluvalot ovat luomassa tunnelmaa joulunavauspäivästä lähtien.

Joulunavauksen järjestää Kontiolahden kunta.