Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden kesän viikko-ohjelma kutsuu matkailijoita!

Kontiolahden kesän viikko-ohjelma kutsuu matkailijoita!

Kontiolahden kunnan matkailun viikko-ohjelma kesä–elokuulle on julkaistu Pohjois-Karjalan tapahtumakalenterissa. Nyt toista kertaa rakennettu viikko-ohjelma sisältää monipuolista ohjelmaa Pohjois-Karjalaan ja Kontiolahdelle saapuvalle matkailijalle. Se toimii myös kuntalaisille näyteikkunana oman kunnan alueen monipuoliseen kesäohjelmaan, yrittäjien ohjelmapalveluihin sekä erilaisiin, koronaturvallisiin tapahtumiin.

Kontiolahden viikko-ohjelma sisältää muun muassa lapsiperheille sopivia kesäleirejä ja perinteisiä kunnan kulttuuripalveluiden järjestämiä Navettakonsertteja Kontiolahden kotiseutukeskuksen perinnemaisemassa. Ohjattuja, viikoittain toistuvia aktiviteetteja luonnossa tarjoavat useat alueen yritykset, kuten esimerkiksi Karu Survival melontaretkiä ja Kontiolahti Outdoor maastopyörä- ja sauvakävelyretkiä.

Uudistetulle matkailun Play Kontiolahti -verkkosivustolle on koottu myös kattavasti alueen luontokohteet, matkailuyritysten esittelyt ja retkeilyreittien tiedot.

– Tulemme kesäaikana jälleen esittelemään matkailijoita ja kuntalaisia kiinnostavia kohteita matkailublogimme kautta Play Kontiolahti -sivustolla. Kannattaa tutustua, sillä monipuolinen Kontiolahti ja alueen palvelut lukuisine kesäkahviloineen heräävät eloon kesäisin, vinkkaa Kontionloikka Oy:n yritysvalmentaja Jarkko Peiponen.

– Viikko-ohjelmaa päivitetään jatkuvasti kesän aikana, joten tapahtumanjärjestäjät voivat ottaa yhteyttä Kontionloikkaan aiheeseen liittyen, jatkaa Peiponen.

Kunnan matkailumarkkinoinnista ja -kehittämisestä vastaava Kontionloikka Oy markkinoi hallinnoimansa Matkailun Parhaaksi -hankkeen kautta alueen palveluita ja kohteita. Kesän aikana toteutetaan esimerkiksi sosiaalisen median markkinointia. Perinteinen matkailuesite on myös päivitetty ja toimitettu painettuna kunnan alueen majoitustiloihin, kauppoihin ja muihin kohteisiin.

Viikko-ohjelmaan

Matkailusivustolle

Koko tiedote