Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden koulut palaavat normaaliin koulutyöhön

Kontiolahden koulut palaavat normaaliin koulutyöhön

Kontiolahden kouluissa puretaan koronarajoitukset ja palataan normaaliin koulutyöhön. Kunnan johtoryhmä käsitteli asiaa tänään 1.11. kokouksessaan. Koulujen maskisuositus päättyy, mutta omaa maskia voi edelleen halutessaan käyttää. Kouluissa pidetään edelleen hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta huolta ja pyritään välttämään tarpeettomia fyysisiä kontakteja.

Kouluilla on valmius palata rajoituksiin nopealla aikataululla ja aloittaa kasvomaskien jako uudelleen, mikäli pandemiatilanne heikkenee Kontiolahdella. Asiasta on viestitty koulujen huoltajille, opiskelijoille ja henkilöstölle Wilman kautta.

Muut koronavirustilanteeseen liittyvät suositukset kunnan johtoryhmä piti ennallaan. Niihin voi tutustua kunnan nettisivuilla Ajankohtaista koronasta -sivulla.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

VT. TOIMITUSJOHTAJA, YRITYSVALMENTAJA, KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi