Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden kunnan tilat ovat jälleen auki

Kontiolahden kunnan tilat ovat jälleen auki

Kontiolahden kunta on avannut yleiset tilat Itä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti. Kaikkien tilojen käytössä tulee huomioida terveysturvallisuusohjeet. Aluehallintovirasto kumosi tilojen sulkupäätöksen tiistaina 25.1.2022. Kontiolahden kunnan johtoryhmä käsitteli asiaa tänään keskiviikkona 26.1.2022.

Liikuntasalit
Rajoitukset poistuvat koulujen liikuntasaleilta sekä Kontiolahden liikuntahallin liikuntasalilta ja tatamisalilta. Aikuisten harrastustoiminnan vuorovaraukset jatkuvat Kontiolahden kunnan liikuntatiloissa normaalisti. Myös ikäihmisten liikuntaryhmät käynnistyvät jälleen.

Kuntosalit ja pukuhuoneet
Kontiolahden kunnan hallinnoimilla kuntosaleilla ja pukeutumistiloissa kävijämäärärajoitukset pysyvät ennallaan. Kuntosaleilla ja pukeutumistiloissa voi olla max. 10 henkilöä kerrallaan. Tiloissa noudatetaan edelleen terveysturvallisuusohjeita (maskisuositus, käsienpesu/desinfiointi, pintojen desinfiointi, 1–2 metrin turvavälit).

Liikuntatilojen yleiset ohjeet
Kaikissa sisäliikuntatiloissa on voimassa maskisuositus kaikille yli 12-vuotiaille. Liikuntatiloja saa käyttää vain terveenä ja täysin oireettomana. Kaikkea ylimääräistä oleskelua liikuntatiloissa on vältettävä. Vanhemmat ja saattajat eivät voi jäädä lasten harjoitusvuorojen ajaksi liikuntatiloihin.

Muut tilat ja toiminnat
Kunnan Senioriteatteri ja leffanäytökset palaavat tauolta. Lisäksi kunnan organisaation ulkopuoliset tahot voivat jälleen varata kunnan tiloja käyttöönsä terveysturvallisuus ja voimassa olevat kokoontumisrajoitukset huomioiden.

Kokoontumisrajoitukset
Kokoontumisrajoitukset ovat edelleen voimassa. Kontiolahdella voi Itä-Suomen aluehallintoviraston voimassa olevan päätöksen mukaisesti sisätiloissa järjestää enintään 20 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia. Rajatuissa ulkotiloissa puolestaan voi järjestää enintään 50 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia edellyttäen, että osallistujien ja seurueiden on mahdollista välttää lähikontakteja toisiinsa. Tapahtumissa tulee noudattaa terveysturvallisuusohjeita.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi