Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden kunnan verkkokauppa on avattu

Kontiolahden kunnan verkkokauppa on avattu

Kontiolahden kunta on avannut oman kaupan verkkoon. Verkkokauppaan pääsee osoitteessa www.shopkontiolahti.fi. Kaupan tarjontaa täydennetään vähitellen, ja alkuun kaupassa on myynnissä esimerkiksi lippuja kunnan hallinnoimille kuntosaleille. Kevään aikana Shop Kontiolahti -verkkokauppaan lisätään muun muassa mahdollisuus ostaa lippuja kunnan järjestämiin tapahtumiin sekä paikkoja kesäleireille. Myös Kontiolahti-tuotteita, kuten t-paitoja ja pipoja tulee verkkokaupan kautta myyntiin.

– Verkkokaupan tarkoitus on tuoda kunnan palveluja lähemmäksi kuntalaisia. Lisäksi verkkokauppa monipuolistaa ihmisten asiointimahdollisuuksia. Shopin kautta saa tulevaisuudessa esimerkiksi ostettua kuntasalikortteihin jatkoaikaa, Kontiolahden kunnan vt. talousjohtaja Pasi Ruohtula kertoo.

Verkkokaupasta tehdään myöhemmin myös englanninkieliset sivut, jotta Shop Kontiolahti palvelee sekä suomeksi että englanniksi.

Kontiolahden kunta toivoo, että verkkokaupan käyttäjät osallistuvat Shop Kontiolahti -sivuston kehittämiseen. Mitä kunnan palveluita tai tuotteita kaupassa olisi hyvä olla tarjolla? Sähköiseen kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan tuotepalkinto. Kyselyyn voi vastata 18.3.–15.4.2022 välisenä aikana.

Kyselyyn

Verkkokauppaan