Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Kunta osallistaa henkilöstöä ideoimaan uusia työnkuvia hyvinvoinnin edistämiseksi

Kontiolahden kunta osallistaa henkilöstöä ideoimaan uusia työnkuvia kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi

Koronavirustilanne on muuttanut Kontiolahden kunnassa työtehtäviä osittain tai kokonaan. Kontiolahden kunnan tavoitteena on löytää mahdollisimman monelle työntekijälle korvaavia tai uudistettuja tehtäviä, joiden avulla henkilöstön osaamista voidaan hyödyntää vallitsevassa pandemiatilanteessa mahdollisimman kattavasti. Koronaviruksen vuoksi asetetut rajoitteet ovat vaikuttaneet siihen, että kunnan noin 650 työntekijästä 15 prosentilla nykyiset työt joko vähenevät tai keskeytyvät kokonaan.

Kunta työnantajana ja ammattijärjestöt ovat tänään 23.3. pyytäneet työntekijöitä ideoimaan uudenlaisia työtehtäviä, joissa tuetaan kuntalaisten hyvinvointia ja vastataan avuntarpeeseen pandemian aikana. Henkilöstölle on haluttu ensisijaisesti tarjota mahdollisuutta uudistaa työtehtäviään. Työnantaja ja ammattijärjestöt kokoontuvat seuraavan kerran 26.3. torstaina. Samassa yhteydessä myös yhdessä harkitaan, onko yhteistoimintaneuvottelujen käynnistämiselle tarvetta.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi