Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden kunta ottaa uuden palautepalvelun käyttöön 4. lokakuuta

Kontiolahden kunta ottaa uuden palautepalvelun käyttöön 4. lokakuuta

Kuntalaiset voivat ensi viikosta alkaen antaa Kontiolahden kuntaa koskevaa palautetta aiempaa monipuolisemmin. Kontiolahden kunta ottaa 4.10. käyttöön uuden Trimble Feedback -palautepalvelun, jota kautta voi jättää vikailmoituksia, palautteita tai kysymyksiä kunnan palveluista ja toiminnoista. Palautetta voi antaa nettisivujen tai mobiilisovelluksen kautta ympäri vuorokauden.

Sähköinen palautepalvelu nopeuttaa palautteen käsittelyä, sillä palautteet ohjautuvat suoraan oikeille henkilöille. Käsittelyä helpottaa myös se, että palvelussa palautteenantajan on mahdollista osoittaa kohde kartalla tai liittää mukaan aiheeseen liittyvä valokuva. Lisäksi palvelusta voi katsoa muiden antamia palautteita. Kunta pystyy hyödyntämään palautteita aiempaa paremmin omien palveluidensa kehittämisessä.

Palautteen jättäminen ei edellytä kirjautumista, mutta rekisteröitymällä voi seurata omien palautteidensa käsittelyä ja palautteisiin saadut vastaukset kertyvät omiin tietoihin. Järjestelmä hyödyntää kunnan karttapalvelun karttoja. Vastaava palautepalvelu on käytössä useassa Suomen kunnassa. Palautepalvelun käyttöönotosta viestitään ensi viikon alussa erikseen.