Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden Vuoden innostava yritys on Aatelitalo Oy

Kontiolahden Vuoden innostava yritys on Aatelitalo Oy

Talotehdas Aatelitalo Oy on saanut Kontiolahden Vuoden innostava yritys -palkinnon. Yrityksen eteenpäin suuntaava toiminta ja edelläkävijyys luovat Kontiolahdelle myönteistä kuntakuvaa. Aatelitalo Oy on tehnyt kunnan kanssa uutta luovaa yhteistyötä erilaisissa rakennushankkeissa.

– Aatelitalo Oy kontiolahtelainen talotehdas, joka pystyttää kodin tontille silmänräpäyksessä. Yritys kehittää toimintaansa aktiivisesti, tutkii jatkuvasti uusien tuotteiden valmistusmahdollisuuksia ja etsii kanavia myös kansainvälistymiselle, Kontionloikka Oy:n toimitusjohtaja Annu Ahonen kertoo valintaperusteista.

Yritys on myös innovoinut yhdessä kunnan kanssa uusien alueiden kehittämistä.

– Olen todella otettu saamastamme tunnustuksesta. Meillä on erittäin ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta, jonka kanssa on ollut ilo työskennellä. Olemme kehittäneet toimintaamme ja uudistaneet monia käytänteitä. Näiden lisäksi olemme käynnistelleet uusia hankkeita ja muun muassa uudistaneet talomallistoamme yhdessä suunnittelutoimiston kanssa, Aatelitalo Oy:n toimitusjohtaja Marko Tuominen sanoo.

– Tunnustus kuuluu koko Aatelitalo Oy:n henkilöstölle. Tehtäviinsä sitoutunut henkilöstö ja yhdessä tekeminen ovat kaiken toiminnan kulmakiviä, Tuominen jatkaa.

Aatelitalo Oy:n valmistamat talot koostuvat tilaelementeistä, jotka rakennetaan kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa. Nämä ovat merkittäviä tekijöitä ja kilpailuetuja etenkin tämän päivän rakentamisessa.

– Koko tuotantoprosessin ajan ovat rakennusmateriaalit ja rakentajat kuivissa olosuhteissa, mutta tästä huolimatta Aatelitaloa ei voi pitää kuivana työpaikkana, Tuominen naurahtaa.

Vuoden innostava yritys -palkinto on myönnetty kaikkiaan kolme kertaa. Aiemmin palkinnon ovat saaneet Puuartisti Oy ja Valoparta Oy.