Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahti liikuttaa ensimmäistä kertaa Facebookin livessä

Kontiolahti liikuttaa ensimmäistä kertaa Facebookin livessä

Kontiolahden kunnan liikuntapalvelut järjestää torstaina 2.4. kello 15 kevyen ohjatun kuntojumpan Facebookin live-lähetyksenä. Kuntojumppa kestää noin 30 minuuttia ja sen ohjaa liikunnanohjaaja Hanne Kankkunen.

– Tämä on kokeilu ja sitä jatketaan viikoittain, mikäli osallistujia riittää. Toiveita jumpan sisällöstä ja ajankohdasta voi myös laittaa tulemaan. Mikäli kysyntää on paljon, pyrimme tietysti siihen vastaamaan, liikunnanohjaaja Hanne Kankkunen sanoo.

Kuntojumppaan pääsee mukaan pyytämällä liittymistä Facebookissa KonaJumppaa-ryhmään. Toiveita voi lähettää sähköpostitse: hanne.kankkunen@kontiolahti.fi.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

VT. TOIMITUSJOHTAJA, YRITYSVALMENTAJA, KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi