Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahti-päivä imaisee maalaistunnelmaan lauantaina 13.8.

Kontiolahti-päivä imaisee maalaistunnelmaan lauantaina 13.8.

Kontiolahti-päivä pyörähtää käyntiin lauantaina 13.8. kello 12.00 jäähallin viereisellä tapahtumakentällä, Vierevänniementie 4–6. Esiintymässä ovat Echo&Cane-duo, Suotaunot ja Huojuva lato. Maalaishengessä pääsemme kokeilemaan rivitanssin saloja yhdessä. Lehmo Balls ja Fb Factor tuovat alueelle yhteisen sählypisteen, Kontiolahden 4H keppariradan ja pientä askartelua. Kunnan vapaa-aika- ja ympäristöpalvelut järjestävät leikkimielisiä kilpailuja; ritsakojussa ja tölkkikojussa voi testata käden ja silmän yhteistyötä. Paremmuudesta mitellään myös hauskoissa pussijuoksu-, kananmunanheitto- ja pokasahakilpailuissa.

Myynnissä on käsitöitä, mekkoja, jääjuomia, hotdogeja, popcornia, hattaraa, lakuja sekä kahvia ja munkkeja. Kirjasto tuo palvelunsa tapahtumaan kirjastoautolla. Kirjastoautossa voit käydä tutustumassa ja pyöräyttää onnenpyörää tai voit tehdä itsellesi omatoimikirjastosopimuksen, jolla pääset asioimaan kirjastossa, vaikka se olisi kiinni.  

Päivässä ovat mukana muun muassa Mikon pomppulinnat ja rodeohärkä, Kirkonkylän koulun vanhempaintoimikunta, Kontiolahden nuorisovaltuusto ja eläkeläisneuvosto, Lehmo Balls ja FB Factor, TSL, Kaveripari-hanke, Vaara-kirjastojen Runo-Antti-kirjastoauto, Kontiolahden Kajastus, Kontiolahden 4H-yhdistys, Kontiotupa, paikallinen hunajan tuottaja, Pro Höytiäinen ry, Tiuhta ja eri poliittisia järjestöjä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kaikki toimintapisteet ovat maksuttomia. Tervetuloa mukaan!