Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahti täyttää ensi vuonna 150 vuotta – miten sinä haluaisit sitä juhlistaa?

Kontiolahti täyttää ensi vuonna 150 vuotta – miten sinä haluaisit sitä juhlistaa?

Kontiolahdella on edessä juhlavuosi, kun kunta täyttää 150 vuotta. Kontiolahden kunta on aloittanut juhlavuoden 2023 suunnittelun, ja tarkoituksena on juhlistaa Kontiolahtea eri tavoin pitkin vuotta.

Kontiolahden kunta kutsuu kuntalaisia mukaan juhlavuoden suunnitteluun. Minkälaisia tapahtumia sinä haluaisit, että Kontiolahdella järjestettäisiin vuoden 2023 aikana? Millä muulla tavoin haluaisit juhlistaa 150-vuotiasta Kontiolahtea? Kerro se meille vastaamalla sähköiseen kyselyyn: https://link.webropol.com/s/kontiolahti150. Kyselyyn voi vastata 3.2.–19.6.2022 välisenä aikana. Lisäksi Kontiolahden nuorisovaltuusto järjestää nuorille kyselyn omien kanaviensa kautta. Myös eläkeläis- ja vammaisneuvostot pyytävät ideoita kevään aikana.

Ideat käydään läpi ja ne otetaan toteutukseen mahdollisuuksien mukaan. Kunta kannustaa myös yhdistyksiä järjestämään ensi vuonna tapahtumia juhlavuoden hengessä. Kontiolahden kunnan tapahtuma-avustus vuonna 2023 järjestettäviin yleisötapahtumiin kohdennetaan juhlavuoden tapahtumiin. Lisäksi kyläyhdistyksille tullaan myöntämään hakemusten perusteella toiminta-avustuksia juhlavuoden tapahtumien järjestämiseen.

Sähköiseen kyselyyn