Sisältöjulkaisija

angle-left Korjaustyöt ovat alkaneet Lehmon palvelukeskuksessa

Korjaustyöt ovat alkaneet Lehmon palvelukeskuksessa

Lehmon palvelukeskuksen korjaustyöt ovat alkaneet tällä viikolla. Kontiolahden kunta tekee palvelukeskuksessa rakennusvaipan tiivistyskorjauksia. Korjaustyöt kestävät tämänhetkisen arvion mukaan vuoden 2020 loppuun saakka. Korjaustöillä on vaikutuksia palveluihin vaiheittain. Asiasta tiedotetaan tarvittaessa myöhemmin lisää.

Lehmon laboratorion näytteenottopiste on remontin takia suljettu 14.6.–8.7. välisen ajan. Asiakkaat voivat käydä missä tahansa Islabin laboratorion näytteenottopisteessä, esimerkiksi Kontiolahden pääterveysasemalla, keskussairaalassa tai Joensuun keskustassa.

Terveysaseman ja hammashoitolan toiminta jatkuu entiseen tapaan, vaikka osa vastaanottohuoneista ja odotustiloista on ajoittain pois käytöstä. Yksittäisiä hammashoitolan hoitoaikoja joudutaan kuitenkin siirtämään muihin toimipisteisiin. Näistä ilmoitetaan asiakkaille henkilökohtaisesti.

Kontiolahden ja Lehmon vastaanottojen puhelinpalvelu yhdistyy. Jatkossa lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanotolle soitettaessa puheluun vastataan jonotusjärjestyksessä joko Lehmon tai Kontiolahden terveysasemalta.