Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Lähiopetus jatkuu Kontiolahdella talviloman jälkeen

Lähiopetus jatkuu Kontiolahdella talviloman jälkeen

Kontiolahdella yläkoulu ja lukio jatkavat lähiopetuksessa talviloman jälkeen. Kontiolahden kunnan johtoryhmä päätti asiasta nykyisen tilannekuvan perusteella tänään perjantaina 5.3. Alueen koronavirustilannetta ja tarvittavia toimia arvioitiin suhteessa valtioneuvoston viimeisimpään linjaukseen, jonka mukaan kiihtymis- ja leviämisvaiheissa olevilla alueilla siirrytään yläkouluissa etäopetukseen 8.3. alkaen kolmeksi viikoksi.

Siun soten alueellinen tilannekuvatyöryhmä otti eilen torstaina 4.3. kantaa siihen, onko välttämätöntä sulkea perusopetuksen 7.–9. luokkien opetustilat maakunnan kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla. Työryhmän arvion mukaan sulkeminen ei ole välttämätöntä, sillä alueella ei ole ollut kouluihin liittyviä tartuntaketjuja.

Talviloman aikana koronavirustilanne voi kuitenkin vielä muuttua, joten Kontiolahdella yläkoululla ja lukiossa on etukäteen varauduttu mahdolliseen etäopetukseen siirtymiseen. Mikäli opetusjärjestelyihin tehdään muutoksia, niistä viestitään erikseen.

Lähiopetuksen jatkumisesta on viestitty tarkemmin koulujen oppilaille, huoltajille ja henkilöstölle tänään 5.3. aamulla Wilman kautta.

Lisäksi kunnan johtoryhmä päätti, että kokonaisuudessaan Kontiolahdella jatketaan aiemmin tehdyillä rajoituksilla. Uusia rajoituksia palveluihin ei tällä hetkellä ole tarpeen tehdä.

Lisätietoa koronavirustilanteen vaikutuksista palveluihin

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi