Sisältöjulkaisija

angle-left Lapset saavat elokuussa oman tapahtumansa Kontiolahdella

Lapset saavat elokuussa oman tapahtumansa Kontiolahdella

Maakunnan lapsirikkaimmassa kunnassa juhlitaan tietenkin yhdessä lasten kanssa. Kontiolahden kunta järjestää lasten ikioman Kontiolahti-päivän elokuussa nyt ensimmäistä kertaa. Lasten Kontiolahti -päivä on lauantaina 10. elokuuta koulukeskuksen pihalla kello 10-15.

Maksuttomassa tapahtumassa lapset saavat pomppia lukuisissa Mikon pomppulinnoissa ja vierailla satujen maailmassa paikalle parkkeeraavassa kirjastoautossa. Sirkus Supiaisen kiertävä sirkusfestivaali tarjoaa perheille mahdollisuuden osallistua neljään esitykseen ja neljään työpajaan. Esitykset toteutetaan Supiaisen omassa sirkusteltassa.

Pokalin Liikunnan iloa -kiertue ja paikalliset toimijat tarjoavat mahdollisuuden tutustua eri liikuntalajeihin ja tehdä omaan terveyteensä liittyviä testejä. Paikallisista toimijoista kiertueeseen osallistuvat Kontiolahden Urheilijat ekoammuntapisteineen sekä Lehmo Balls -96 ja FB Factor sählymailoineen. Seurakunnalla on oma pisteensä ja Kontiolahden 4H:n nuoret yrittäjät pyörittävät tapahtumassa kahvilaa. Päivän tarjonnalla varmistetaan jokaiselle osallistujalle punaiset posket ja naurava suu. Hauskuutta lisätään pyöräyttämällä omituista onnenpyörää, joka voi määrätä äidin, isän tai vieressä seisovan kaverin esimerkiksi etunojapunnerruksiin.

Sadeilman uhatessa tapahtuma siirtyy liikuntahalliin. Kunnan tapahtuman tuottaa kunnan kulttuuripalvelut yhdessä nuorisovaltuuston kanssa.

Tästä eteenpäin Kontiolahti-päivä suunnataan joka toinen vuosi lapsille ja joka toinen vuosi enemmän aikuiseen makuun.

Lasten Kontiolahti -päivä järjestetään siis la 10.8.2019 Kontiolahden koulukeskuksen pihalla klo 10-15.