Sisältöjulkaisija

angle-left Lauantaina vietetään koko perheen iloista tapahtumapäivää turvallisuudesta huolehtien

Lauantaina vietetään koko perheen iloista tapahtumapäivää turvallisuudesta huolehtien

Lasten Kontiolahti -päivän tapahtumajärjestelyt etenevät vauhdikkaasti. Aiemmista vuosista poiketen tapahtuma-alue rakentuu tänä vuonna Kontiolahden kirkonkylän urheilukeskukseen, jäähallin viereiselle nurmialueelle ja tapahtumakentälle. Tapahtuma-alue on laaja ja aitaamaton, joten sinne voi saapua eri suunnista. Tapahtuman viralliset parkkialueet ovat torin alapuolella ja jäähallin edessä, jossa on myös paikoitus liikkumisesteisille. Lisäksi voi käyttää Kontiolahden yleisiä parkkialueita – muun muassa kirjaston ja liikekeskusten parkkipaikat ovat lähellä tapahtuma-aluetta.

Tapahtumajärjestelyissä kiinnitetään erityistä huomiota terveysturvallisuuteen. Suositeltavaa on käyttää maskeja ja pitää riittävä turvaväli tapahtuman toisiin asiakkaisiin. Toimintapisteillä ja tapahtumainfossa on käsidesiä tarjolla, ja infosta saa tarvittaessa myös maskin käyttöönsä. Pidetään yhdessä huolta tapahtuman turvallisuudesta ja viihtyisyydestä!

Toimintapisteet sijoitetaan tapahtuma-alueelle väljästi, jotta mahdollisten ruuhkien välttäminen ja turvavälien pitäminen on mahdollista. Monenlaisten esitysten, työpajojen ja hauskanpidon ohessa saatat törmätä käärmenaiseen, sirkustirehtööriin tai karhuun. Kannattaa ottaa mukaan oma piknik-viltti, jolta voi seurata esityksiä ja nauttia vaikkapa muurikkalettuja!

Lasten Kontiolahti -päivä 14.8.2021 klo 10–14