Sisältöjulkaisija

angle-left Lehmon nuorisotila avautuu uudistettuna tänään perjantaina 16.4.

Lehmon nuorisotila avautuu uudistettuna tänään perjantaina 16.4.

Lehmon nuorisotilan ovet avautuvat remontin jälkeen nuorille tänään perjantaina 16.4. Nuorisotilan viihtyisyyttä on lisätty uusimalla kaikki pinnat. Kokonaisuudessa on ennen kaikkea huomioitu käyttäjien tarpeet, joten uudistetuissa tiloissa on mahdollisuus järjestää monipuolista kulttuuri- ja nuorisotoimintaa.

Monitoimisalista on tehty niin sanottu black box, joten tilaa voi tummien pintojen ansiosta muokata tilaisuuteen sopivaksi. Salissa on myös peiliseinä. Saliin on tulossa myöhemmin vielä liikunnallisia elementtejä, kuten ilmajoogakankaita ja puolapuut. Nuorisotilan liikunnalliset elementit toteutetaan osana aluehallintoviraston rahoittamaa KonaAction-hanketta.

Nuorisotilojen aukioloajat

Lehmon nuorisotila on avoinna maanantaisin ja torstaisin kello 16–20, keskiviikkoisin kello 13–17 (5.–6.-luokkalaiset) ja perjantaisin kello 16–22. Nuorisotila sijaitsee samassa rakennuksessa Lehmon kirjaston kanssa osoitteessa Kylmäojantie 49.

Lehmon nuorisotilan avautumisen jälkeen kirkonkylän nuorisotila on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 15–20 ja perjantaisin kello 15–21 (suljettu 16.4.). Kirkonkylän nuorisotila sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 24, toinen kerros.

Sekä kirkonkylän että Lehmon nuorisotiloilla noudatetaan maskisuositusta ja muita hygieniaohjeistuksia. Maskeja on saatavilla nuorisotiloilla.