Sisältöjulkaisija

angle-left Lehmon treeniportaat avataan joukkuehaastojen hengessä

Lehmon treeniportaat avataan joukkuehaastojen hengessä

Jo nyt suuren suosion saavuttaneet Lehmon treeniportaat avataan virallisesti tiistaina 27.8. kello 18 alkaen. Portaat ovat Lehmon urheilukeskuksessa osoitteessa Urheilukentäntie 10.

Tapahtuma alkaa nauhan – tarkalleen ottaen lenkkarin nauhojen – leikkaamisella. Portaat avaa Kontiolahden kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pertti Haukka. Avajaispuheessaan kunnanjohtaja Jere Penttilä kertoo, kuinka portaat on saatu Kontiolahdelle.

Lyhyen avajaisseremonian jälkeen alkaa porrasviesti, jossa keskenään kisaavat Kontiolahden kunnan johtoryhmä ja Lehmon Pallon johtokunta. Samalla yleisö saa vinkkejä siitä, kuinka eri tavoin portaat voikaan nousta ylös.

Lisäksi Ultrajuoksuseura Sisu haastaa yleisön nousemaan portaita ja tapahtuman päätteeksi katsotaan, kumpi on noussut portaita enemmän: Sisu vai yleisö. Kontiomehu tarjoaa paikan päällä mehut tapahtumaan osallistuville.

Avajaistapahtuman yhteydessä on kunnan johtoryhmän matalan kynnyksen kuntalaistapaaminen. Johtoryhmän jäseniä voi tulla jututtamaan halutessaan vaikkapa portaiden nousun yhteydessä tai rauhallisemmin kunnan teltalle. Paikalla on myös keskeisimpiä luottamushenkilöitä.

Kaikille avoimen tapahtuman järjestävät Kontiolahden kunnan kanssa yhteistyössä Lehmon Pallo -77 ja Ultrajuoksuseura Sisu.