Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Nuorten Onks tää normaalia -chat palvelee nyt joka päivä

Nuorten Onks tää normaalia -chat palvelee nyt joka päivä

Huolien ja murheiden kanssa ei kannata jäädä yksin!

Nuorten Onks tää normaalia -chatin palveluaikaa laajennetaan koulujen ollessa suljettuna, Siun sote tiedottaa. Aiempien alkuiltojen lisäksi chat palvelee nyt joka arkipäivä.
Pääsiäiseen asti Onks tää normaalia -chatin tavoittaa maanantaista perjantaihin kello 10–16, ja lisäksi edelleen myös tavanomaisina aukioloaikoina tiistaista torstaihin kello 16–18.
Chat löytyy osoitteesta https://normaali.fi/siunsote/.

Palvelu on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille. Nuoret voivat keskustella chatissa luottamuksellisesti ja nimettömästi Siun soten ammattilaisten kanssa. Lisäksi sivustolla on käytettävissä kysely, jolla voi milloin vain selvittää, tarvitseeko mielessä pyörivästä asiasta olla huolissaan ja katsoa huoliin liittyviä videoituja näkökulmia. Nuoret voivat myös varata henkilökohtaisen chat-ajan palvelun kautta.

Normaali.fi -sivuilta löytyy nyt uutena myös kaksi korona-aiheista videota ”Näin selviät korona-ahdistuksesta” ja ”10 vinkkiä kotikaranteenista selviämiseen”. Videot pääsee katsomaan, kun on täyttänyt huolitestin.

Sivusto materiaaleineen on myös venäjäksi osoitteessa https://normaali.fi/siunsoteru/. Venäjänkielinen chat toimii aina parittoman viikon tiistaina klo 16–18.

Onks tää normaalia -chat on ollut käytössä Siun sotella Pohjois-Karjalan ja Heinäveden alueilla maaliskuusta 2018 asti.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi