Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Osa Kontiolahden kunnan tiloista avataan varauskäyttöön

Osa Kontiolahden kunnan tiloista avataan varauskäyttöön


Kontiolahden kunta avaa portaittain osan tiloistaan varauskäyttöön. Kunnan johtoryhmä päätti asiasta maanantaina 19.4. Tiloja voi varata käyttöön voimassa olevien kokoontumisrajoitusten puitteissa hygieniaohjeistuksia noudattaen. Kunnan organisaation ulkopuoliset tahot voivat varata tiloja itselleen vain silloin kun niissä ei samanaikaisesti järjestetä kunnan omaa toimintaa.

Kunnan tiloista Opistotaloa, Kontiolahden kirjaston yhteydessä olevaa tilaa sekä Lehmon ja kirkonkylän nuorisotiloja voi tiedustella käyttöönsä 21.4. alkaen.

Koulujen tiloja on mahdollista varata lukuvuoden päättymisen jälkeen 7.6. alkaen. Osa päiväkodeista jatkaa toimintaansa myös kesällä, joten ne eivät ole ulkopuolisten käytettävissä.

Virastoihin ei edelleenkään myönnetä kokoustilavarauksia kunnan organisaation ulkopuolisille tahoille. Asiaa tarkastellaan uudelleen tilanteen muuttuessa.

Muiden tilojen mahdollista käytön avaamista arvioidaan tarvittaessa tilanteen mukaan.

Muuten kunnan johtoryhmä päätti pitää aiemmin tehdyt rajoitukset ennallaan. Ajantasaisen tiedon koronavirustilanteen tuomista muutoksista palveluihin saa Ajankohtaista koronasta -sivulta.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi